Вівторок , 19.03.2024

Неземна насолода: топ-5 товарів із секс-шопу, про які мріють жінки

Пропонуємо добірку інтим-іграшок, що дарують максимум насолоди. З такими девайсами регулярні, а головне, потужні оргазми гарантовані.

жіночі труси

Дослідження власного тіла, мастурбація, пікантні ігри з партнером чи партнеркою — використовувати все, про що йтиметься далі, можна як завгодно. Вібратори, стимулятори, тренажери допоможуть скинути напругу, розслабитись, подарують нові враження.

Якщо шукаєте подарунок для коханої або досі не маєте жодної іграшки для дорослих, але розумієте, що час настав, тоді наш матеріал стане в пригоді. Магазин інтимних товарів пропонує безліч девайсів, зупинимось на найпопулярніших категоріях.

  1. Вагінально-кліторальний вібратор, або «кролик»

Це інтимна іграшка, що має 2 відростки. Перший потрібен для стимуляції стінок вагіни й точки G, другий лягає на клітор. Девайси популярні, адже з їхньою допомогою можна залучити відразу декілька ерогенних зон. Кілька хвилин, і по тілу розливається насолода. Секс-блогери рекомендують практикуватися з кроликами усім, хто хоче розвинути чутливість: коли розумієте, що розрядка близько, приберіть зовнішній відросток (він гнучкий) і сконцентруйтеся на відчуттях всередині. Техніка «міст» дуже ефективна.

     2. Вакуумний або звуковий стимулятор клітора

Компактний девайс має безліч варіантів дизайну, та суть однакова: вплив на чутливі ділянки відбувається завдяки коливанням мембрани в розтрубі. Нервові закінчення активуються як всередині, так і зовні — жодна інша стимуляція не дає подібного ефекту. Важливо, що контакт зі шкірою відсутній або мінімальний, до зниження чутливості часте застосування вакуумних вібраторів не веде. До речі, лубрикант не треба, бо відсутнє тертя.

    3. Анальна пробка

Анус щедро всипаний нервовими закінченнями, делікатна їхня стимуляція призводить до потужного оргазму. Отримати задоволення набагато простіше, якщо практикуватися з невеликими іграшками. Лубрикант зробить введення максимально комфортним, а якщо девайс із вібрацією, то насолода неминуча. Одні моделі призначені для домашнього використання, інші можна носити (скажімо, на роботу, прогулянку — куди завгодно). Навчіться отримувати анальний оргазм із пробкою, секс із партнером стане яскравішим.

   4. Віброяйце — іграшка та тренажер водночас

Це інтимні іграшки для жінок, призначені для внутрішньої стимуляції. Яйце вводять у піхву та активують потрібний режим. Вібрація приносить задоволення, а також покращує тонус м’язів тазового дна. Стискайте та відпускайте іграшку, ефект від вправ з таким «інвентарем» буде помітно кращий, ніж зі звичайними кульками чи взагалі без девайсів.

   5. Пульсатори — для імітації рухів «вперед-назад»

Саме на брак такого впливу під час мастурбації скаржаться жінки. Девайс імітує поступальні рухи, а докладати жодних зусиль (як із фалоімітатором) не знадобиться. Тримати пульсатор у руках не треба, достатньо ввести його та активувати необхідний режим. Виглядає як фалос, але нереалістично.