Вівторок , 19.03.2024

Сергій Надал: “Допомога армії від Тернополя” працює – на фронт вже відправлено більше 2280 комплектів зимової форми та понад 3000 пар взуття

334 дні в Україні триває війна.  Тернопіль продовжує забезпечувати зимовою військовою формою та амуніцію військові частини, які сформовані у Тернополі чи Тернопільській області.

Форма, взуття, термобілизна та аптечки

Так цими днями з Тернополя відправили ще 200 комплектів військової форми для підрозділів Збройних сил України, де служать тернополяни. Як розповів міський голова Тернополя Сергій Надал, за рахунок коштів Тернопільської міської ради, пошито та передано на фронт понад 2280 комплектів зимової форми для наших захисників. Також пошито та відправлено на передову понад 3 000 пар військового зимового взуття.

Продовжуються роботи по передачі нашим захисникам комплектів термобілизни. Раніше міська рада анонсувала, що комплекти термобілизни та теплі шкарпетки отримають всі військові-тернополяни.

«Передали чергову партію зимової форми для захисників з Територіальної оборони, які зараз боронять Україну на передовій. Бережіть себе! Дякую усім, хто не втомлюється і щодня допомагає Збройним силам України. Допоки наші воїни мужньо боронять Україну – Тернопіль продовжує бути надійним тилом і допомагає нашим захисникам», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Також з ініціативи мерії, виготовляють аптечки, які отримають всі тернополяни, які захищають нас у лавах Збройних сил України. Аптечки будуть укомплектовані всіма необхідними ліками, зокрема й від сезонних захворювань, щоб найшвидше вилікувати простудні чи інші захворювання.

Позашляховики

23 січня з нашого міста для потреб військовослужбовців на фронт передано ще один позашляховик.

«Тернополяни продовжують допомагати армії та фронту. Нашим військовим передано ще один транспортний засіб. Це автомобіль прийшов до нас від одного з підрозділів морської піхоти та було прохання допомогти з ремонтом цього транспорту. Коштом бюджету нашої громади ми відремонтували це авто. Також висловлюю вдячність депутатам і підприємцям, які доєднались до допомоги та доукомплектували всім необхідним спорядженням: сітками, одягом, продуктами, буржуйками тощо. І вже сьогодні цей транспортний засіб повернеться назад до наших захисників. Сподіваємось, допоможе нищити окупантів та наближати нашу перемогу», – розповів Сергій Надал.

Нещодавно для потреб військовослужбовців Збройних сил України з Тернополя передали ще два автомобілі.

Дрони

Міський голова Тернополя також розповів, що в найближчі дні нашим військовим відправлять сучасні дрони

«Планується, що цього тижня будуть придбані чотири сучасні дрони, які замовили тернопільські військові частини. За дрони вже оплачений аванс, коли вони прибудуть, їх відразу відправлять у частини. Дрони купуються за кошти працівників міської ради та комунальних підприємств Тернополя», – повідомив Сергій Надал.

«Допомога армії від Тернополя»

У п’ятницю, 27 січня, грудня водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» відправляться у чергову поїздку до наших захисників. Цього разу – у напрямку Сумської, Харківської та Донецької областей.

Усі охочі передати посилки своїм рідним та близьким, котрі проходять службу за цими напрямками, можуть приносити їх за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А.

Графік роботи центру:

понеділок-четвер – 08:00-17:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

п’ятниця – 08:00 – 16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

субота, неділя – вихідний.

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном – (067) 009-15-40.

Читайте також:
Сергій Надал: На фронт відправили нові комплекти зимової військової форми