Вівторок , 19.03.2024

Англія – Україна: анонс матчу кваліфікації до Євро-2024

Сьогодні, 26 березня, виїзним матчем проти збірної Англії національна команда України візьме старт у відбірковому турнірі до чемпіонату Європи 2024 року.

Україна починає відбір на континентальну першість як чвертьфіналіст Євро-2020. Щоправда, саме англійці і вибили нашу збірну з турніру, забивши чотири м’ячі.

Вкрай непростою буде і довгоочікувана гра на “Уемблі”, пише Тернополіс. Підопічні Саутгейта, стартувавши з надважливої виїзної перемоги над Італією, намагатимуться закріпити успіх. А ось Руслану Ротаню, який покликаний підмінити на тренерському містку майбутнього наставника Сергія Реброва, удача точно не завадить.

Зауважимо, що наші сьогоднішні суперники зустрічалися 8 разів: 5 перемог здобули родоначальники футболу, дві нічиї та 1 тріумф за “синьо-жовтими”. На Туманному Альбіоні українці зуміли здобути лише одне очко, коли у кваліфікації на ЧС-2014 Євген Коноплянка майстерно зняв павутиння з дальньої дев’ятки британських воріт.

Англія – Україна

26 березня, 19:00, Лондон, “Вемблі”, трансляція на “Суспільне” (регіональні канали) та MEGOGO

Орієнтовні склади на матч Англія – Україна

Англія: Пікфорд – Вокер, Стоунз, Магвайр, Тріпп’єр – Філліпс, Райс, Беллінгем – Сака, Кейн, Фоден

Україна: Трубін – Караваєв, Сваток, Матвієнко, Миколенко – Степаненко, Зінченко – Циганков, Маліновський, Мудрик – Довбик

Читайте також:
Як обрати спортивний одяг та взуття за вашою потребою?