Вівторок , 19.03.2024

Чи варто будувати відносини, якщо є проблеми у сексі

Інтимні відносини є важливою частиною життя пари. Буває, що чоловік та жінка ідеально поєднуються характерами, але в ліжку в них є проблеми, адже секс не приносить бажаного задоволення.

І тоді виникає думка: чи варто продовжувати побудову стосунків.

Однозначної відповіді на таке питання немає, проте спершу варто пошукати вихід із ситуації, адже знайти компроміс, який влаштує обох, можна у більшості випадків. А розв’язання проблеми залежить від основної причини, через яку вона виникає.

Що робити з коротким статевим актом

Передчасна еякуляція – доволі розповсюджене явище, з яким стикається майже 25 % чоловіків. Головною проблемою надто швидкого сім’явиверження є неможливість принести задоволення саме жінці, адже часу та кількості фрикцій недостатньо, щоби довести її до оргазму. І це може стати перепоною у стосунках, бо незадоволена у сексі жінка буде такою й у інших сферах життя.

Вирішити ситуацію може сучасна фармацевтика, оскільки є лікарські засоби, що легко справляються з коротким статевим актом. Лікування з їх допомогою доступне, адже ціни на Дапоксетин вигідні. Особливо актуальні дженерики цього препарату, які можна придбати онлайн в інтернет-аптеці https://pharmacy24.com.ua/uk/dapoksetin-prodlenie-akta/.

Перевагами Дапоксетину для збільшення тривалості сексу є:

  • швидкий ефект: достатньо прийняти одну таблетку, і вона почне діяти;
  • довготривалий результат – засіб діє 4-5 годин, а при регулярному прийманні значно покращує ситуацію;
  • безпечність, якщо строго дотримуватися інструкції чи рекомендацій лікаря.

Як знайти компроміс при різній статевій конституції

Ще одною проблемою, яка спочатку може здатися серйозною, є різниця статевих конституцій. Якщо у жінки вона слабка, а в чоловіка сильна або навпаки, то частота сексу їм потрібна різна. В такій ситуації варто йти на компроміси та урізноманітнювати сексуальне життя. Наприклад, тим у кого слабка статева конституція слід більше уваги приділити прелюдії, а при сильній – не поспішати та не підганяти партнера. З часом пристрасть в парі зменшується, тому сексуальні стосунки можуть стати гармонічнішими. До того ж існують збуджувачі, як для жінок, так і чоловіків, які підвищують сексуальне бажання та витривалість у ліжку.

Коли ж не варто продовжувати відносини

Якщо ні жінка, ні чоловік не хочуть робити кроків, щоб дійти згоди, чи роблять фізично та психологічно боляче з регулярної періодичністю, такі стосунки не варті продовження. Секс, пристрасть, кохання – це те, що повинно приносити задоволення та спокій.