Вівторок , 19.03.2024

Сергій Надал: вчергове передано допомогу на фронт для воїнів з нашої громади

З Тернополя для військовослужбовців ЗСУ передано чергову допомогу – будматеріали, дрони, позашляховики, особисті посилки, тактичний одяг та взуття, буржуйки, генератори, спальні мішки, павербанки, продукти, матеріали для облаштування бліндажів тощо.

Будматеріали

З початком весни на передовій воїни відновлюють зруйновані укріплення. Облаштовують нові окопи та бліндажі. Для цього їм дуже треба будівельні матеріали та комплектуючі. У Тернополі виконали це замовлення захисників.

«Для потреб однієї з військових частин на передову передали чергову партію будівельних матеріалів та інші необхідні комплектуючі. Зокрема, хомути пластикові, саморізи, дюбеля, цвяхи, свердла, біти для шуруповерта, плити, сітки. Такі матеріали необхідні для ремонту старих укріплень та будівництва нових», – повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Дрон

Також для однієї із військових частин, яка створена на базі Тернополя, на передову відправляється військове обладнання, а саме сучасний дрон DJI Mavic 2 Enterprise Advanced. Його придбали в рамках «Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік».

«Чергова допомога військовим з Тернополя відправляється на передову. Традиційно ми надаємо допомогу відповідно до запитів наших захисників. Цього разу – це дрон Mavic. На фронті таке обладнання є необхідним у виявленні ворожих позицій. Нехай воно допомагає хлопцям нищити окупантів і якомога швидше повернутись до своїх сімей живими та неушкодженими», – відзначає міський голова Сергій Надал.

Допомога армії від Тернополя

Нагадаємо, волонтери «Допомога армії від Тернополя» доставили вантажі у напрямку Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської та Сумської областей.

«Допомога армії від Тернополя» доставляється нашим захисникам. Дякую волонтерам, які з рейсу в рейс привозять допомогу нашим воїнам в різних напрямках фронту. Дякую ГО «Схід і Захід єдині назавжди» і Василю Коньку. Підтримую зв’язок з нашими воїнами. Вони роблять для перемоги все. І допомога, яку передають тернополяни, є дуже важливою. Слава нашим Героям!», –  зазначає міський голова Сергій Надал.

Окрім 70 адресних посилок, з нашого міста для захисників передано ще буржуйки, військову форму та взуття, спальні мішки, павербанки та генератори, вантажний автомобіль для однієї з бригад, тепловізійні прилади для підрозділів, які перебувають на лінії розмежування бойових дій.

Також бійці, які воюють у цих напрямках, зможуть отримати безкоштовно соматологічну допомогу. Це вже сьома поїздка лікарів та мобільного стоматологічного кабінету на бойові позиції наших військових. Загалом з початку роботи мобільного кабінету вдалось надати стоматологічну допомогу 622 захисникам.

Читайте також:
Міський голова Тернополя побував у розташуванні наших захисників з 44 тернопільської бригади