Субота , 27.04.2024

Тернопільська “Нива” на останніх хвилинах вирвала перемогу над “Прикарпаттям”

Свіжі новини футболу: у неділю, 6 серпня, у матчі другого туру Першої ліги тернопільська “Нива” вдома з рахунком 1:0 перемогла івано-франківське “Прикарпаття”.

Поєдинок галицьких сусідів виявився доволі гострим і безкомпромісним.

На початку гри обидві команди змушені були провести заміни через травми. У господарів Гаталу довелося замінити на Мудрого, а у гостей – замість Попчука на правий фланг оборони вийшов Шинкаренко.

Впродовж поєдинку обидві команди створили кілька небезпечних моментів, але фортуна була на боці воротарів. Тож до 88-ої хвилини їм вдавалося зберегти ворота сухими. Здавалося, що матч уже так і завершиться сухою нічиєю.

Втім, досвід “Ниви”, трішечки підкріплений фартом, таки дався взнаки. На останніх хвилинах зустрічі тернополяни зуміли вирвати перемогу. Дорошенко, виконуючи штрафний удар, зробив навіс і Хруставка, який підключився до атаки, проштовхнув м’яч у ворота суперника – 1:0.

У нервові останні хвилини франківці уже нічого не змогли змінити.

Друга поспіль перемога “Ниви” і в активі максимальні 6 очок.

Нагадаємо, у першому турі тернополяни також з рахунком 1:0 в гостях перемогли чернівецьку “Буковину”.

До речі, тоді також відзначився Олег Хруставка. Два забитих м’ячі у двох матчах – чудовий результат для захисника команди.

Свій наступний поєдинок чемпіонату тернополяни проведуть 11 серпня проти команди з Київщини “Нива” (Бузова”), яка також вдало стартувала у цьому сезоні і після двох турів набрала 6 очок.

 «Нива» (Тернопіль) – «Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – 1:0 (0:0)
Гол: 
Хруставка (88).

Читайте також:
Кубок України: тернопільська “Нива” у серії пенальті перемогла хмельницьке “Поділля”