Понеділок , 29.04.2024

У Заліщиках мама хотіла відкупити сина від відповідальності за п’яну їзду

Від адміністративної відповідальності жінка намагалася відкупити сина.

хабар

Вона не реагувала на слова працівників поліції, що вчиняє кримінальне правопорушення, а продовжувала наполягати на грошах й в салон службового авто поклала тисячу доларів.

Про це сьогодні, 24 грудня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Автомобіль на автомийці, який намагався виштовхати на дорогу водій, привернув увагу екіпажу заліщицької групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці під’їхали до чоловіка, аби запропонувати допомогу, але коли почали спілкуватися з ним, то побачили, що кермувальник перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

23-річний водій заперечував, що сидів за кермом даного авто, але камери відеонагляду свідчили про інше.

За деякий час до сина приїхала його мама і почала просити поліцейських не складати жодних протоколів. За це вона обіцяла щедро віддячити. Правоохоронці почали виписувати протокол і в цей момент жінка в салон авто поклала тисячу доларів.

На місце події працівники поліції викликали слідчо-оперативну групу. Тепер перед законом постануть і син, і мама. Хлопець відповідатиме у суді згідно зі статтею 130 КУпАП, а його мама за пропозицію чи надання неправомірної вигоди службовій особі відповідно до статті 369 ККУ. Триває слідство.

Читайте також:
Кодування від наркоманії: наскільки це ефективно і де це можна зробити