Четвер , 09.05.2024

Клініка репродуктивної медицини “Надія”: увесь спектр гінекологічних послуг

Консультація гінеколога – основна послуга, яку пропонує своїм пацієнтам клініка репродуктивної медицини “Надія Одеса”, адже саме з цього починається шлях до жіночого здоров’я.

приватна гінекологія

Під час візиту лікарі приватної клініки проводять ретельну бесіду, гінекологічний огляд і, при необхідності, ряд додаткових діагностичних досліджень. Завдяки цьому можна ретельно обстежити та оцінити стан здоров’я пацієнта, діагностувати наявні проблеми та призначити відповідне лікування.

Приватна гінекологія набула широкого поширення в Україні, адже основними її перевагами є комфортні умови обслуговування та використання сучасного медичного обладнання для діагностики та ефективного лікування. При цьому вартість послуг є доступною для пересічних українців.

Регулярні профілактичні огляди

Жінкам важливо регулярно проходити гінекологічні огляди, оскільки вони дозволяють вчасно виявити захворювання та ефективно їх лікувати. Якщо вам потрібна консультація гінеколога, зверніться до медичного центру “Надія”. Досвідчена команда лікарів подбає про здоров’я кожного пацієнта та комфорт під час візиту.

Гінекологічний огляд – це плановий огляд, який повинна пройти кожна жінка після досягнення 16 років або початку статевого життя. Хід обстеження може дещо відрізнятися в залежності від індивідуальних потреб пацієнта, але в цілому складається з кількох основних етапів:
1. Розмова з лікарем. Лікар розпитує пацієнта про її здоров’я, загальний стан, проблеми, які її турбують. Також запитує про стан менструального циклу, використовувану контрацепцію та наявність сексуальних проблем.
2. Огляд грудей. Лікар пальпує груди, шукаючи ущільнення, потовщення або нерівності шкіри.
3. Огляд зовнішніх статевих органів. Лікар оглядає статеві губи, шукаючи пошкодження шкіри, ущільнення або почервоніння.
4. Внутрішній огляд. Лікар розміщує вагінальне дзеркало та оглядає шийку матки та стінки піхви, шукаючи зміни, ущільнення або почервоніння.
5. Призначення додаткових обстежень. За необхідності лікар може призначити додаткові обстеження, такі як лабораторні дослідження, цитологічне або УЗД.

Чому варто обрати клініку репродуктивної медицини “Надія”

Клініка репродуктивної медицини “Надія” пропонує повний спектр медичних послуг – від профілактичних оглядів до хірургічних втручань. Тут лікують поширені захворювання і проблеми жіночих статевих органів, а також гінекологічні проблеми, що виникають у дівчат.

Клініка спеціалізується на сучасній лапароскопічній хірургії, яка передбачає радикальне видалення всіх видимих ​​патологічних уражень з усього таза та черевної порожнини, а також на гістероскопічній хірургії.

У клініці пацієнтам забезпечують комфортні умови перебування, безпечне лікування та уважний догляд лікарів та бригади акушерок та медсестер. Клініка має сучасно обладнану операційну, що дозволяє лікарям проводити найскладніші операції при всіх гінекологічних захворюваннях.

Спеціалісти клініки “Надія” надають широкий спектр гінекологічних послуг, серед яких:1. Консультація гінеколога;
2. УЗД органів малого тазу;
3. Лікувань захворювань статевих шляхів;
4. Лікування безпліддя;
5. Естетична гінекологія;
6. Хірургічні втручання;
7. Жіноча консультація;
8. Регулярні профілактичні огляди.

Для того, щоб забезпечити найвищий рівень безпеки пацієнтів, у клініці репродуктивної медицини “Надія” здійснюється постійний контроль якості послуг.За безпекою пацієнтів постійно стежить команда кваліфікованих лікарів та акушерок.