Неділя , 08.09.2024

“Аромат волосся”: новий ліричний трек від KALUSH та NAIMES

Гурт KALUSH разом з молодим та талановитим виконавцем NAIMES представили свою першу спільну роботу – “Аромат волосся”.

Трек вийшов в рамках рубрики KALUSHcolab. Пісня має всі шанси стати хітом цього літа.

“Аромат волосся” розповідає про теплі спогади та почуття, пов’язані з коханою людиною. У пісні йдеться про те, як запах волосся нагадує головному герою про минулі щасливі моменти. Вона передає відчуття ностальгії та легкого смутку за тим, що вже не повернеш.

“Наш трек “Аромат волосся” про кохання, яке минуло, але залишило за собою ностальгічні спогади. Кожен з нас переживав моменти, коли минулі відносини залишають в серці глибокий слід. Ми намагалися передати ті почуття та емоції, які виникають, коли згадуєш про ці особливі моменти. Цей трек про те, як важливо цінувати кожну мить, проведену з дорогою людиною, адже навіть після завершення відносин, спогади про них залишаються з нами назавжди. Ми сподіваємося, що кожен слухач знайде в цій пісні частинку своїх власних спогадів і відчує ту саму ностальгію, яка надихнула нас на створення цього треку.” – коментує NAIMES.

“Аромат волосся” – перша спільна робота артистів. Цікавим фактом є те, що і фронтмен гурту Олег Псюк й Вова NAIMES родом з міста Калуш.

Запрошуємо всіх послухати новий сингл від KALUSH та NAIMES. Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках артистів у соціальних мережах, щоб не пропустити цікаві анонси та події.

Трек вже доступний на всіх музичних платформах

KALUSHcollab – дуетні треки гурту KALUSH з різноманітними українськими артистами, записані в музичній будці. Серед яких композиції зі Skofka, Balsam та гуртом Adam, артисткою Станіславська та іншими.

Читайте також:
Тінейджерка GEREGA випустила новий трек «alibi» (ВІДЕО)