Вівторок , 30.04.2024

Нацгвардійці у Тернополі виявили 4 осіб, які мали при собі наркотичні речовини

Минулими вихідними під час патрулювання міста було виявлено 4 громадян із ймовірно наркотичними речовинами.

Під час спільного патрулювання Тернополя, гвардійцями 2 батальйону 2 Галицької бригади та працівниками поліції на вулиці Привокзальний майдан було помічено чоловіка, яка намагалась уникнути зустрічі з правоохоронцями.

Було прийнято рішення поспілкуватись з даним чоловіком. У ході розмови останній повідомив, що має при собі заборонені речовини. У громадянина було виявлено порошкоподібну речовину синього кольору вагою близько 8 грамів. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Під час самостійного патрулювання по парку Національного Відродження гвардійцями 2 батальйону 2 Галицької бригади було помічено чоловіка, що щось шукав біля дерев. Біля нього знаходився предмет кустарного виробництва, для вживання наркотичних речовин. Після того, як чоловік помітив правоохоронців, він поклав на землю паперовий згорток з газети. На запитання, що знаходиться у згортку, останній повідомив, що там знаходиться наркотична речовина, а саме марихуана. Вага ймовірних наркотичних речовин склала близько 6 грамів. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

За кілька годин у тому ж парку, у складі пішого самостійного пішого патруля, гвардійцями було виявлено ще двох громадян, які мали при собі 1 грам ймовірних наркотичних речовин, а саме таблетку «Субітекс».

Аліна НОВІКОВА

Читайте також:
У Заліщиках водій “Мерседеса” попався п’яним за кермом і отримав 20400 гривень штрафу