Вівторок , 19.03.2024

Оральний секс і вагітність: як таке можливо

Чи можна завагітніти після орального сексу? Здавалося б, відповідь очевидна, втім багато пар (і не тільки) всерйоз цікавить, чи  справді таке можливо при оральних ласках.

дівчина їсть банан

Нюансів і справді багато. Давайте ж у них розбиратися.

Пан або пропав

Завагітніти після орального сексу, однозначно, неможливо! Про це говорять всі лікарі. І ось чому.

Для запліднення необхідно, аби сперматозоїд потрапив у яйцеклітину. Це відбувається при еякуляції під час статевого акту природнім шляхом. Якщо процес сім’явипорскування відбувся у ротову порожнину, сперматозоїди потраплять у шлунок. Звідти ходу до яйцеклітини немає!

Хитрий план

Проте для чоловіків усе ж можливі ризики. Особливо у випадку, коли жінка хоче завагітніти будь-яким способом.

Річ у тім, що після еякуляції у ротову порожнину сім’я неприроднім шляхом можна перенести у піхву. Ба більше, частині жінок так навіть вдається завагітніти.

Ризик для здоров’я

Оральні втіхи відносять до так званої категорії «помірно небезпечний вид сексу». Усе через кількість захворювань, які партнери можуть передати одне одному при незахищеному статевому акті.

Важливо: якщо мінет у презервативі – «підхопити» вірус майже не можливо. Під час кунілінгусу ризики зменшити не вдасться.

Загалом, під час орального сексу передаються такі види хвороб:

  1. СНІД.
  2. Сифіліс.
  3. Гепатит.
  4. Кандидоз.
  5. Герпес.
  6. Папіломавірус.
  7. Хламідії.
  8. Мікоплазми.

Важливо: оральний секс може травмувати. Так, бували випадки, коли дівчата помирали, захлинувшись спермою.

Як бачимо, завагітніти після орального сексу неможливо. Виняток – лише хитрість жінок. Попри це нетрадиційна статева утіха може суттєво нашкодити здоров’ю. Перш ніж віддаватися пристрасті лікарі радять обом партнерам пройти обстеження, а також уникати випадкових контактів.

Христина СЛОТА

Читайте також:
Чи можна завагітніти після анального сексу