Четвер , 25.04.2024

Манчестер Сіті – Тоттенхем: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

В Англії в матчі 24 туру Прем’єр-Ліги у суботу, 13 лютого, «Манчестер Сіті» прийме «Тоттенгем».

«Сіті», очевидно, перебуває  у нинішній період на піку ігрової і фізичної форми — у команди триває 15-матчева переможна серія, а у чемпіонаті востаннє очки він втрачав ще торік.

«Тоттенгем» навпаки  був у функціональній «ямі», але останнім часом намітилося «світло в кінці тунелю».

«Манчестер Сіті»

Лідер чемпіонату вже забезпечив собі 5-очковий відрив від переслідувачів, причому маючи гру в запасі. В останніх 5-ти матчів здобуто 5 перемог з різницею м’ячів 14:1. А минулої середи манчестерці здобули перемогу в п’ятому колі кубку Англії, перемігши «Свонсі» — 3:1.

«Тоттенгем»

Лондонці ж навпаки програли три попередні матчі в чемпіонаті і лише в останньому турі переграли «Вест Бромвіч» — 2:0. До складу нарешті повернувся лідер атак Гаррі Кейн. У середу, під час матчу п’ятого кола кубка Англії з «Евертоном», він вийшов на заміну на 53-ій хвилині і навіть зрівняв рахунок у грі — 4:4. Однак у додатковий час цієї перестрілки лондонці пропустили вп’яте. Нині команда в чемпіонаті йде восьмою і поступається лідеру 14-ма очками.

Початок гри і трансляція

Матч у Манчестері розпочнеться 13 лютого о 19.30 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Setanta Sport».

Прогноз

Букмекери надають повну перевагу господарям. «Фавбет» на перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 1,32. Виграш «Тоттенхему»  оцінюють в 9,8. Нічию — 5,8.

«Парі Матч» оцінив перемогу «Сіті» коефіцієнтом 1,35, перемогу гостей — 8,9, нічию — 5,5.

Bwin на перемогу «Манчестер Сіті» поставив коефіцієнт 1,33, «Тоттенхему» — 8,75, нічийний підсумок оцінили в 5,5.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 2:0. «Фавбет» оцінив його коефіцієнтом 6,3, «Парі Матч» — 6,6, а Bwin — 7,0.

Читайте також:
Аталанта – Наполі – 3:1. Відео голів та огляд матчу