Субота , 20.04.2024

Арсенал – Тоттенхем: анонс матчу і коефіцієнти букмекерів

У матчі 28 туру чемпіонату Англії зустрінуться Арсенал і Тоттенхем. Обидві команди підходять до гри на незвично низьких позиціях.

Каноніри взагалі посідають 10-ий рядок, а Тоттенхем йде сьомим, і тепер, задля боротьби бодай за єврокубкову зону, три очки в кожній грі стають для них обов’язковими опціями.

Арсенал

Каноніри проводять сезон дуже слабко. В останніх п’яти турах Арсенал набрав лише 7 очків, щоправда в двох останніх не програвав, перемігши одного з лідерів Лестер і зігравши внічию з позиції сили з Бернлі.

Клуб, очевидно, головну ставку в сезоні тепер робить на Лігу Європи, через перемогу в якій намагається пробитися на наступний сезон до Ліги Чемпіонів. У європейському турнірі Арсенал уже дійшов до 1/8 фіналу, де в першому матчі на виїзді переміг Олімпіакос – 3:1.

Тоттенхем

А ось Тоттенхем, схоже, в останніх турах «злапав» свою гру. Переможна серія команди вже нараховує 5 матчів – три перемоги в чемпіонаті і дві в Лізі Європи – з загальним рахунком 15:1. У попередньому турі чемпіонату Тоттенхем переміг Кристал Пелас – 4:1, а у Лізі Європи впевнено вдома обіграв непоступливе загребське Динамо – 2:0.

Початок гри і трансляція

Матч у Лондоні розпочнеться у неділю, 14 березня, о 18.30 за київським часом.

В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Сетанта».

Прогноз

Букмекери надають мікроскопічну перевагу господарям поля. «Фавбет» на перемогу Арсенала поставив коефіцієнт — 2,58. Виграш Тоттенхема оцінюють в 2,91. Нічию — 3,3.

«Парі Матч» оцінив перемогу канонірів коефіцієнтом 2,6, перемогу гостей — 2,8, нічию — 3,35.

Bwin на перемогу Арсенала поставив коефіцієнт 2,55, Тоттенхема — 2,75, нічийний підсумок оцінили в 3,4.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів традиційно є 1:1. «Фаворит» оцінив його коефіцієнтом 6,0, «Парі Матч» — 6,8, а Bwin — 6,75.

Читайте також:
Рома – Шахтар – 3:0. Огляд матчу Ліги Європи і відео голів