Неділя , 28.04.2024

У Тернополі пройдуть змагання з повітряних полотен «AerialVen.Ternopil»

Вже зовсім скоро, а саме 17 грудня у студії з повітряної гімнастики VenStudio, за адресою вул. Куліша, 11, 3-й поверх, відбудуться змагання із повітряних полотен. Початок об 11.00.

повітряна гімнастика

На змаганнях «AerialVen.Ternopil» учасники продемонструють результати своєї праці за час занять у студії. Також це хороша можливість для тих, хто ще боїться заявити про себе, як про спортсмена, але має велике бажання показати те, чого навчився. 

Участь у змаганнях відкрита для всіх, незалежно від віку чи рівня навичок. 

Додамо, що змагання є важливим етапом у розвитку та самовдосконаленні. Це можливість працювати над рівнем майстерності і рости, як професіонал.

Танець на повітряних полотнах – це мистецтво, де поєднується елегантність танцю з легкістю та грацією в повітрі. Кожен рух стає магічним викликом для гравітації, а кожен момент на полотні – це унікальна можливість вираження себе.

Зануртеся у світ танцю на повітряних полотнах і відчуйте, як ваші мрії піднімаються вище, ніж коли-небудь. 

Танець та гімнастика на повітряних полотнах – це не лише форма фізичної активності для дитини, але й потужний засіб для розвитку координації, гнучкості та м’язової сили. Такі заняття виховують в дітях впевненість у собі та самовираження, розвивають чуттєву координацію та творчість.

Читайте також:
Особливий помічник для широкого кола задач – телескопічні навантажувачі та їх особливості