Вівторок , 16.04.2024

Тернопільський чиновник отримав земельну посаду у Києві

34-річний Михайло Федишин призначений виконувачем обов’язків генерального директора державного підприємства “Центр земельного кадастру”.

fedishin_mikhailІнформація про нового керівника відомства та біографічні відомості Федишина розміщені на сайті державного підприємства, пише “Галас”.

Тимчасовий виконувач обов’язків гендиректора у земельній сфері працює з 2003 року. До 2009 року займався земвлевпорядкувальними роботами у комерційних структурах. З 2009 по 2012 рік очолював регіональну філію Центру державного земельного кадастру.

Останнім часом в місцевих інтернет-виданнях була інформація, що Федишин претендував на посаду начальника Держеокадастру в місті Тернополі. Конкурсною комісією був визнаний переможцем конкурсу, однак не отримав погодження на призначення голови Тернопільської обласної адміністрації Степана Барни.

На місцевих виборах 2015 року активно позиціонував себе як активіст “Самопомочі”. Балотувався за списками партії Садового до Тернопільської міської ради. Однак на окрузі на Східному масиві програв представнику ВО “Свобода” Назару Редькві.