Вівторок , 23.04.2024

Ведучий «Світ навиворіт» Дмитро Комаров зібрав рекордну суму, щоб врятувати життя хворого хлопчика

Телеведучому «1+1» Дмитру Комарову та солістці групи «Время и Стекло» Наді Дорофеєвій за три дні вдалося зібрати понад 3 мільйони гривень на операцію чотирирічному Стасу, який страждає на рідкісну форму пухлини стовбура головного мозку.

Дмитро Комаров

Дмитро Комаров

Як запевняє ведучий, це рекордна сума за час існування його акції #чашкакофе.

«Те, що сталося – маленьке диво, – зізнається ведучий. – Минулої п’ятниці лікарі озвучили практично вирок для Стаса: два тижні життя. Ми своїм маленьким колективом # чашкакофе (я, Надя Дорофеєва та Олена Семілєт) по минулому досвіду розуміли, що зібрати всю суму за кілька днів малоймовірно. Тому почали збір грошей, вірили в диво, але паралельно шукали запасні варіанти – де знайти близько ста тисяч доларів, щоб ця дитина отримала шанс вижити».

За словами Дмитра, на заклик про допомогу відгукнулися десятки тисяч підписників соціальних мереж, які перевели на рахунок від 1 до 10 доларів. Але знайшлися і ті, хто зміг зробити більше:

«Чоловік, який попросив не називати його, перерахував 10 000 доларів. До речі, він не олігарх і не народний депутат – він айтішник. У нього самого двоє дітей», – розповідає Дмитро Комаров.

Чотирирічний Стас вже знаходиться в Туреччині, де йому будуть робити операцію. В аеропорту його проводжала Даня Дорофеєва, а Дмитро Комаров не зміг приїхати, тому що знаходиться у новій експедиції.

Нагадаємо, благодійна акція #чашкакофе ведучого екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитра Комарова допомогла зібрати вже більше 10 мільйонів гривень і зробити 4 успішні операції дітям. Суть акції полягає в тому, що, відмовившись від чогось незначного, як чашка кави, можна врятувати життя дитини. Нещодавно до Дмитра приєдналася Надя Дорофеєва, яка також активно бере участь в акції, повідомляє прес-служба телеканалу «1+1».