Середа , 17.04.2024

У аварії в Херсонській області потрапив відомий тернополянин. Один водій загинув (ФОТО)

Ярослав Карпик, голова правління ПАТ “Тернопільський завод “Оріон”, потрапив у ДТП на Херсонщині. Аварія трапилась на 14-му км траси Олешків-Гола Пристань-Скадовськ 28 червня близько 7.20 ранку.

 

Про це повідомили «20 хвилин» читачі, які просили не вказувати їхніх прізвищ.

  • Там точно є загиблі, – розповіли читачі. – У п. Ярослава травми ніг. Удар був таким, що його вирізали з машини. Авто сильно побите.

За підтвердженням чи спростуванням інформації ми звернулись до відділу комунікації головного управління нацполіції у Херсонській області.

  • Справді, о 7.20 28 червня автомобіль з тернополянами потрапив в ДТП на Херсонщині, – підтвердили у відділі комунікації головного управління нацполіції у Херсонській області. – Чоловік з пасажирами повертались із с. Залізний Порт.

Зі слів тернополянина, водія «Шевроле», він виїхав на обгін маршрутного автобуса. Там не заборонено це робити. Коли практично обігнав автобус і збирався повернутись на свою полосу, в цей момент на зустрічній рухалась вантажівка ГАЗ. З-за неї на обгін виходить автомобіль «Мазда-3». За мить «Шевроле», де їхали тернополяни, і «Мазда» зіткнулись «лоб у лоб», кажуть у прес-службі Херсонської поліції.

  • В результаті ДТП загинув водій «Мазди», 26-річний мешканець Херсону, –  повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції у Херсонській області. – 23-річна і 22-річна пасажирки з політравмами доправлені до реанімаційного відділення Голопристанської райлікарні. Ще один потерпілий, 24-річний мешканець Херсону, з діагнозом політравма, закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку, госпіталізований до Херсонської лікарні.

61-річний водій «Шевроле» отримав забій грудної клітки та травми лівого колінного суглобу. Його доправили до лікарні, де надали меддопомогу. Чоловіка не госпіталізовували. Ще один тернополянин, який був в авто, отримав струс головного мозку, пише “20 хвилин”.

  • За попередніми даними, водій «Мазди» був винуватцем ДТП, адже не впевнився в безпечності маневру «обгін», – повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції у Херсонській області. – Порушене кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Як стало відомо за матеріалом херсонського сайту 05542.com.ua, пасажирки «Мазди», двоє з яких опинились в реанімації, були випадковими попутниками і їхали на море, домовившись з водієм через сайт «Бла-бла-кар». Удар двох машин був настільки сильним, що власника «Шевроле» затисло в дверцятах автомобіля. І його довелось звідти вирізати за допомогою спеціальних пристроїв.