П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі судили жінку, яка побила дружину свого коханця

120 годин громадських робіт дав Тернопільський міськрайонний суд жінці, що побила дружину свого знайомого.

Панянки побились через того ж знайомого. Конфлікт почала законна дружина.

Як йдеться у матеріалах суду, обвинувачена Ірина Р., сидячи в автомобілі, схопила за волосся постраждалу і ривком потягнула на себе. В результаті цього жінка вдарилась переніссям об металеву частину авто.

На цьому сварка не закінчилась, обвинувачена схопила потерпілу за голову і великими пальцями почала вдавлювати їй очі. Потерпіла почала непритомніти. Сам інцидент трапився влітку 2017 року. У суді обвинувачена своєю вини не визнала.

Сказала, що був конфлікт з дружиною знайомого, що підвозив її, з приводу того, що вона робить у автомобілі її чоловіка. Однак жодних їй ударів не наносила.

Сама ж потерпіла розповіла у суді, що 30 липня 2017 чоловік сказав, що поїде на ринок, але туди не поїхав. Натомість зустрівся із обвинуваченою і поїхав з нею у село. Причому, що того дня вони з чоловіком мали святкувати 15-у річницю шлюбу.

Тож, не отримуючи відповіді певний час на свої телефонні дзвінки, жінка вирішила простежити за своїм чоловіком. Вона точно знала, що повертаючись додому, він проїжджатиме біля “Подолян”. Там його і “пасла”. А коли таки побачила чоловікове авто, то поїхала за ним.

Далі, під час зупинки авто, вийшла із свого транспорту та почала розбірки із пасажиркою чоловікого авто. Погрожувала, що розкаже про її стосунки з чужим чоловіком її чоловіку та дітям. А ще — попросила вийти з авто, після чого обвинувачена схопила її за волосся і далі почалось…

Про схожий розвиток подій розповів у суді і чоловік потерпілої. Та додав, що після подій дружина на деякий час втратила зір.

Суд, як йдеться у вироку від 2 березня 2018 року, визнав Ірину Р. винуватою у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст. 125 КК “Умисне легке тілесне ушкодження”та призначив їй покарання у вигляді 120 годин громадських робіт.

Наразі вирок законної сили ще не набрав. Сторони можуть подати апеляцію.