П’ятниця , 29.03.2024

ТОП-6 типів чоловіків, які ніколи не одружуються

Велика частина чоловічого населення в дорослому віці прагне до того, щоб створити сім’ю. Але є й такі, які всього цього свідомо уникають.

Отже, існує кілька найбільш поширених різновидів чоловічого характеру, що не дозволяє своїм власникам пов’язувати себе узами шлюбу.

У постійному пошуку

Чоловік, що страждає цією формою інтимофобії, доживши до 30-40 років, продовжує шукати свій ідеал і твердо вірити, що він обов’язково його зустріне. Всякий раз зустрічаючись з жінкою (а їх у нього було безліч), в якийсь певний момент починає шукати у неї неіснуючі вади. І що найцікавіше, обов’язково знаходить.

Вічно молодий

Чоловік, що займає таку позицію, не вступає в серйозні стосунки з жінкою тільки тому, що вважає себе ще занадто молодим. Причому йому зовсім не обов’язково при цьому бути 18-річним молодиком. Занадто молодим він може бути і в 35, і навіть в 40 років (до речі, на зміну молодості може прийти якась інша, не менш вагома причина, наприклад, що його чекають великі справи і йому ніколи поки заводити сім’ю).

Вічно страждаючий

Такий чоловік колись дуже давно, можливо, навіть за часів своєї далекої юності, отримав від представниці прекрасної статі не найкращий урок любові. І з тих пір в своїх відносинах з прекрасною половиною людства всякий раз випробовує прихований страх пережити свої почуття знову. Цілком можливо, що такому чоловікові набагато комфортніше існувати з подібного роду переживаннями, ніж з реально існуючою поряд з ним жінкою.

Ловелас

Ловелас має по життю просто величезну кількість улюблених жінок. Причому щоразу, закохуючись в свою чергову обраницю, він свято вірить, що вона і є та сама, єдина і неповторна. Однак як тільки загострення пристрастей почне сходити нанівець, ловелас тут же перемикається на інший об’єкт уваги.

Казанова

На відміну від ловеласа, казанова геть позбавлений будь-яких рис ніжності і романтичності. Тому ним жінка розглядається не як об’єкт обожнювання на якийсь певний відрізок часу, а всього лише як сексуальна партнерка на одну ніч. Для нього важливіший факт близькості (на ранок, як правило, він без жодного жалю з нею розлучається).

Має ворожі почуття

Такі чоловіки (на щастя, їх відсоток зовсім нікчемний) не тільки не можуть проживати разом з жінкою, вони живлять фізіологічну відразу до представниць прекрасної статі. Для них слова “жінка” і “чудовисько”, як не дивно, є синонімами, тому такі чоловіки найчастіше стають відлюдниками і спокійно відносяться до відсутності поряд якоїсь спідниці.

Джерело: “Жіночий світ”