Субота , 27.04.2024

Казахстан – Україна: анонс матчу і прогнози букмекерів

На цьому тижні після піврічної паузи відновлюється відбірковий турнір на чемпіонат світу 2022 року у Катарі.

Роман Яремчук

Збірна України в першому матчі трираундового вікна зустрінеться з командою Казахстану. Після першої гри в Києві, яка завершилася несподіваною нічиєю 1:1, тренерський штаб Шевченка нищівно критикували. Тепер головною командою країни керують інші люди, отож, у них є шанс з першого ж поєдинку заслужити повагу вболівальників і фахівців.

Україна

Наша збірна підходить до матчу з аутсайдером групи після суперечливого, але в цілому успішного Євро, і з новим тренерським штабом. Новий наставник Олександр Петраков у юніорській збірній робив ставку на силовий варіант футболу. Чи змінить він свої принципи у національній збірній, яка в останні п’ять років суттєво додала в контролі м’яча і тактичних різнобарв’ях, ми дізнаємося вже в Казахстані.

Щодо турнірної стратегії, то перемога над казахами потрібна, наче повітря. Після трьох зіграних матчів у України лише три очки, а за втраченими очками наша команда поступається головному конкуренту за друге місце Боснії (про боротьбу з французами за пряму путівку, очевидно, варто забути) одним пунктом. Тепер очки втрачати не можна.

Казахстан

Казахи зіграли поки в групі два матчі – вдома поступилися французам 0:2 і зіграли в ту злощасну нічию з Україною. Тоді, нагадаємо, нашим вдалося відкрити рахунок у середині першого тайму (Яремчук), але переваги вони не втримали. Тепер Казахстан став сміливіший і прагне відібрати… всі три очки. До плюсів господарів віднесемо штучний газон, на якому відбудеться гра, і який для українців, звісно, не звичний.

Початок гри і трансляція

Матч Казахстан – Україна  на стадіоні «Астана-Арена» в Нур-Султані розпочнеться в середу, 1 вересня, о 17.00 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалах ТРК «Україна» і «Футбол 1».

Прогноз

Букмекери в звітному матчі вважають беззастережним фаворитом Україну. «Фавбет» на перемогу гостей поставив коефіцієнт — 1,51. Виграш Казахстану оцінюють в 7,5. Нічию — 4,2.

«Парі Матч» оцінив перемогу гостей коефіцієнтом 1,5, перемогу казахів — 7,8, нічию — 4,1.

Щодо підсумку гри, то найбільш імовірною є перемога гостей з рахунком 0:1. На такий підсумок «Фавбет» дає коефіцієнт 5,1 (0:2 – 5,5), а «Парі Матч» коефіцієнт 5,4 (0:2 – 6,0).

Андрій ЗІНЧУК

Читайте також:
Ліга Чемпіонів: Динамо і Шахтар дізналися суперників у груповому турнірі