П’ятниця , 29.03.2024

19-річний теребовлянець приїхав до Тернополя і грабував жінок та дівчат

Відкрите викрадення чужого майна інкримінують правоохоронці Тернопільського районного управління поліції  мешканцю Теребовлянщини.

Від протиправних дій молодика потерпіли  тернополянки. До правоохоронців надійшли два повідомлення про пограбування жінок в одному з мікрорайонів міста. Невідомий серед білого дня  вирвав у однієї потерпілої  мобільний телефон і втік, інформує сьогодні, 5 листопада, відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Вже наступної доби від рук зловмисника потерпіла 69-річна пенсіонерка. Вона вийшла з дому з чималою сумою – йшла оплатити виготовлення могильної плити для родича. Грабіжник відняв сумку, а з нею – 17 тисяч гривень, документи та довідку про вакцинацію.

У ході проведених слідчо-оперативних дій правоохоронці з’ясували, що до вказаних грабежів причетний 19-річний мешканець Теребовлянської ОТГ. До Тернополя той приїхав у пошуку незаконних заробітків.

Парубок помітив жінку, яка саме розмовляла по телефону і вирішив привласнити чужу мобілку. Ґаджет одразу поніс в ломбард. За гроші, викрадені у другої жертви, грабіжник придбав новий одяг, парфуми та годинник.

Однак, уникнути відповідальності не вдалося. За обома фактами злочинів відкрито кримінальне провадження згідно ст.186 ( відкрите викрадення чужого майна)КК України. Поліцейські перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів, слідчі дії тривають.

Читайте також:
Завершено розслідування щодо банди, яка викрала в Тернопільському районі подружню пару і вимагала 800 тисяч доларів