П’ятниця , 03.05.2024

Луганчанин на Тернопільщині сокирою розбив скло автомобіля та обікрав

З повідомленням про крадіжку в Заліщицьке відділення поліції звернувся житель села Угринів.

Чоловік заявив, що в ніч з восьмого на дев’яте лютого невідома особа розбила переднє пасажирське скло в його автомобілі “Nissan Primastar” та викрала планшет, навігатор, зарядний пристрій до нього та відеореєстратора.

Автомобіль потерпілого був припаркований біля власного житла, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

За словами начальника місцевого відділення поліції Андрія Гожія, зловмисник вікно розбив сокирою, яку і залишив в салоні іномарки. Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили особу крадія – ним виявився житель сусіднього села, 1985 року народження. Він – уродженець Луганської області. Приїхав на Тернопільщину, коли почалася антитерористична операція на сході.

У поле зору правоохоронців потрапляв неодноразово за хуліганства. Цього разу він приїхав у дане село до знайомих. Разом розпивали спиртні напої. Збираючись додому, помітив авто, а в ньому планшет. Тому взяв у “друзів по пляшці” сокиру, розбив скло та викрав речі. У скоєному чоловік зізнався, сума збитків встановлюється.