П’ятниця , 03.05.2024

На дороги Тернополя випустять 25 нових автобусів

Влада Тернополя має намір оновити автопарк комунального підприємства «Міськавтотранс», яке займається пасажирськими перевезеннями.

Комунальне підприємство «Міськавтотранс», яке обслуговує пасажирів на маршрутах № 11, 18, 21, 25, 26, 28, 31, має намір оновити автобусний парк та придбати 15 нових автобусів стандарту не нижчого Євро 4.

Як повідомляє прес-служба міськради, оновити автобусний парк планується за рахунок реалізації «Проекту міський громадський транспорт України» в рамках міжнародного співробітництва з Європейським союзом, що реалізуються Міністерством Інфраструктури України за кошти Європейського Інвестиційного Банку.

З метою врахування пропозицій та побажань громадськості міста щодо вдосконалення перевезення пасажирів автобусним транспортом, підприємством проводиться опитування мешканців міста до 26.03.2017р. у формі розгляду електронних звернень, які можна надсилати на електронну пошту КП «Міськавтотранс» (jurist@miskautotrans.te.ua).

Також відбуватимуться анкетні опитування на зупинках громадського транспорту та адресне опитування у відділених районах міста, районах багатоповерхових новобудов щодо доцільності реалізації проекту.