П’ятниця , 03.05.2024

У Тернополі чоловік обікрав свою колишню дружину на 6000 грн

У всьому винуваті метри квадратні, точніше – їх відсутність. Безвихідь жити з колишніми під одним дахом нерідко призводить не тільки до скандалів та бійок, а й трапляються випадки крадіжок. Такий факт задокументували співробітники Тернопільського відділу поліції.

До правоохоронців із заявою про вчинення крадіжки звернулася 32-річна жителька обласного центру. Жінка розповіла, що з її кімнати зникли планшет та золотий браслет.

Поліцейські з’ясували, тернополянка ділить квартиру з колишнім чоловіком – живуть кожен у своїй кімнаті. Одного разу колишня забула замкнути двері свого помешкання і в період її відсутності туди навідався екс-чоловік. Оскільки останній любить випити, а грошей на такі розваги не завжди вистачає – поцупив чуже майно і здав до ломбарду. Вартість втраченого потерпіла оцінила у майже шість тисяч гривень.

Щодо зловмисника розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 ККУ. Проводиться досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Тернопільській області.