Понеділок , 06.05.2024

Близько 400 мільярдів гривень щороку не доходять до державного бюджету, – Гриценко

Повне знищення корупції – це фундамент, який закладе основу економічного росту держави та поверне довіру до влади.

Про це заявив кандидат на посаду Президента України Анатолій Гриценко.

У вівторок, 19 лютого, лідер політичної партії “Громадянська позиція”, кандидат на посаду глави держави Анатолій Гриценко відвідав Тернопільщину.

Під час свого візиту він провів ряд зустрічей з виборцями. Зокрема, активними виявилися мешканці Чорткова, з якими відбулася цікава дискусійна розмова.

У Тернополі під час прес-конференції для місцевих ЗМІ кандидат на посаду Президента акцентував особливу увагу на важливості боротьби з корупцією.

– Президентські вибори дають нам шанс – повернути у владу професійність, чесність і совість, – зазначив Анатолій Гриценко. – Щоб людина, родина і наша країна жили гідно – у мирі, добробуті і безпеці! Тож усім нам потрібні швидкі рішучі зміни, порядок і справедливість!

Фундамент, який закладе основу економічного росту держави та поверне довіру до влади, – це повне знищення корупції. Адже сьогодні, за підрахунками команди Анатолія Гриценка спільно з Радою бізнесу України, близько 400 млрд грн щороку не доходять до державного бюджету, починаючи від митниці, податкової, сумнівних держзакупівель до офшорних схем, фармацевтики, тарифів, нецільового використання ресурсів тощо.

На переконання кандидата в Президенти, ці кошти можна було б спрямувати на покращення рівня життя та добробуту кожної української родини, негайного підвищення зарплат і пенсій (а не під вибори!).

– Подолання корупції дасть шанс нашій країні побачити світло. Гроші, які розкрадають посадовці всіх рівнях, непорівнянні з тими, що чиновники просять в МВФ чи отримують в позику під великі відсотки на інших зовнішніх ринках. Тому антикорпуційний сектор займає в нашій передвиборчій програмі основну нішу. Адже це – і питання економіки, і питання довіри. Ми не озвучуємо захмарні обіцянки. Боротися з корупцією, переконані, потрібно з першого крісла. Адже, як відомо, риба гниє з голови… У випадку нашої перемоги звільнення від поборів почнеться з Банкової, Кабміну, Верховної Ради, Генпрокуратури, СБУ і далі програма буде підтримана на всіх рівнях. Адже, впевнений, українці хочуть жити спокійно, у безпеці і добробуті, а не озиратися на кожному кроці і не чекати, щоб ламали, обдирали чи ще щось. – переконаний лідер “Громадянської позиції”.

Кандидат на посаду Президента країни Анатолій Гриценко відверто заявляє, що він йде лише на один термін. Бажання «просиджувати» час у нього немає. Це – напружена, відповідальна робота на благо народу України. Тож команда за п’ять років обіцяє виконати все те, що записано в програмі.

У свою чергу, молоді, розумні, креативні люди зможуть отримати досвід роботи на різних державних посадах, аби в майбутньому мати шанс вести країну вперед до кращого майбутнього.