Марія Кручова – наречена лідера російської чоловічої збірної з біатлону Олександра Логінова. Вона народилася в Тернополі і з 2011 року виступала за молодіжну збірну України в різних міжнародних стартах, але великих успіхів не досягла. Проте це не завадило їй познайомитися з відомим російським біатлоністом. У 2017 році вона опинилася в дорослій команді і дебютувала в Кубку IBU.

У минулому сезоні на її рахунку є медаль в одиночній змішаній естафеті. В особистих гонках високі місця вона займала тільки на внутрішніх стартах і шансів пробитися в збірну на Кубок світу у неї було мало. Марію брали на кілька етапів як запасну біатлоністку, але на старт вона так і не виходила.

У соцмережах Логінова жодної інформації про майбутнє одруження немає. Сам Олександр, зазвичай дуже закритий для ЗМІ, знову недоступний для коментарів.

Перші повідомлення про те, що молода українська біатлоністка зустрічається з Олександром Логіновим, з’явилися влітку 2017 року в соціальних мережах Кручової, які вона веде дуже активно. Українські ЗМІ відреагували на ці новини заголовками в стилі: “Українська біатлоністка зустрічається з російським допінгістом”. Однак самі закохані відреагували на це більш ніж спокійно.

Олександр Логінов вже був одруженим. У 2014 році він розписався з саратовською біатлоністкою Маргаритою Яростовою, з якою до цього зустрічався кілька років. Однак, після цього в кар’єрі Олександра почалися серйозні проблеми через допінг і в 2016 році пара розлучилася, про це повідомляє “Спорт Експрес”.