П’ятниця , 17.05.2024

Тернополянка знайшла у ковбасі опариш (ФОТО)

Тернополянка придбала ковбасу у м’ясному кіоску, а вдома під час нарізання продукту виявила в ньому опариша.

У Фейсбук-спільноті «Тернопільські плітки» містянка Юля Поправка повідомила, що придбала продукт із живністю від ТМ «М’ясна лінія», пише сайт Тернополяни.

Жінка закликала тернополян уважніше придивлятися до м’ясних продуктів, які вони купують у місцевих магазинах. Невідомо, які сюрпризи можуть там ховатися.

Деякі користувачі мереж і собі повідомляють, що ї їм у м’ясі траплялися неприємні знахідки.

— Теж купила таку ковбасу, того самого виробника , тільки в м. Зборів, на ринку! Навіть личинки однакові. Дуже сумно, — прокоментувала Галя Кузів.

— А я була знайшла муху, — додала Світлана Тепило.

Варто зазначити, що якщо ви купили неякісний товар, треба взяти чек або фотографію чека, товар, повернутися до супермаркету та закликати адміністратора.

Наприклад, ви купили рибу і вас бентежить її запах. Так і кажете: запах специфічний, тому боюся годувати цим друзів/cім’ю, бо можемо отруїтися, та пропонуєте теж понюхати рибу. Просіть перевірити всю партію, щоб не отруїлися інші покупці. Потрібно запевняти, що продукція небезпечна і для вас, і для інших споживачів. Якщо продавець відмовляється прийняти/ обміняти товар:

1. Переконайтеся, що володієте інформацією про суб’єкта господарювання, який здійснив продаж.

2. Зверніться із заявою про порушення своїх прав до територіальних органів Держпродспоживслужби України чи до суду за місцем свого проживання.