Вівторок , 21.05.2024

У Тернополі зупинять громадський транспорт і встановлять пости на в’їздах у місто

З понеділка в Тернополі призупинять роботу громадського транспорту.

Про це повідомляє Тернопільський штаб боротьби з коронавірусом.

“З понеділка, 23 березня, в Тернополі призупинять роботу громадського транспорту. Перевозитимуть тільки працівників, які в умовах надзвичайної ситуації забезпечують життєдіяльність міста (медиків, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, комунальників, а також працівників підприємств, які забезпечують виробництво продуктів харчування, аптечних закладів, Тернопільської дирекції “Укрпошта”, працівників аварійних служб”. – йдеться у повідомленні.

Перевозитимуть цих людей виключно в захисних масках за маршрутами: тролейбуси – 2, 5, 7, 8, 9, 10, 11 та автобуси 1-А, 5А, 6, 8, 23, 25, 35.

Зазначається, що медиків з районів довозитимуть спецрейсами. Користуватися спецтранспортом можна буде лише за наявності спеціальних посвідчень.

Окрім цього на в’їздах до Тернополя створять санітарно-контрольні пости. Там будуть проводити температурний скринінг, огляд, надаватимуть поради, а при необхідності спрямовуватимуть в лікарні.

Нагадаємо, вчора на Тернопільщині було виявлено перший випадок коронавірусу – захворів 57-річний священник із міста Заліщики.