Субота , 04.05.2024

Голі дівчата бігали по вагоні: поїзд Львів-Київ екстрено зупинили через двох неадекватних пасажирок

Через неадекватних пасажирок правоохоронцям довелося екстрено зупинити потяг. Нетверезі дівчата влаштували дебош в одному з вагонів.

Інцидент трапився в ніч на сьогодні, 19 жовтня. Як повідомили журналістам представники Укрзалізниці, дві дівчини віком 17 та 19 років майже з моменту посадки у Львові почали поводитися неадекватно.

А саме, дебоширки голосно слухали музику, вживали спиртні напої, курили у вагоні, а згодом розділися до гола та влаштували імпровізовані перегони. На зауваження інших пасажирів, провідника та начальника потягу реагували агресивно, використовуючи нецензурну лексику.

«Працівники Укрзалізниці кілька разів намагалися самотужки заспокоїти хуліганок. Проте всі спроби виявилися марними. Конфлікт дійшов до того, що довелося переселити в інші вагони пасажирів-сусідів».

На станції «Шепетівка» у Хмельницькій області керівник потягу вирішив висадити дівчат. На місце також викликали правоохоронців, які були змушені застосувати фізичну силу.

До слова, потяг «Львів – Київ» курсує через Тернопіль. Проте через поновлену «червону зону» посадка пасажирів у Файному не відбувається.

Христина СЛОТА