Вівторок , 19.03.2024

Проведи свій вихідний на пікніку разом зі стравами гриль від Сім’ї ресторанів

Весняні та літні вихідні – ідеальний час для відпочинку на природі за містом із сім’єю або друзями, який хочеться максимально ефективно використати для повного відволікання від повсякденних турбот та роботи.

Що потрібно для того, аби Ваш вікенд гарантовано пройшов на «ура»? Замовити доставка їжі від Сім’я ресторанів Файного міста!

Замовити доставку від Сім’ї ресторанів

Страви на грилі – окраса меню закладів Сім’я ресторанів Файного міста

Спекотні місяці року – чудова можливість по-справжньому відпочити та поніжитись під сонячними променями, лежачи на гамакові та слухаючи пташиний спів. Незалежно від того, яку форму та різновид відпочинку Ви оберете, невіддільним елементом кожного виїзду на природу є організація невеликого пікніка.

Погодьтесь, що значно краще присвятити декілька годин сім’ї та гармонії з природою, аніж складенню меню та переліків необхідних для купівлі в супермаркеті продуктів, а потім їх кількагодинному приготуванню.

Розуміючи це та прагнучи створити максимальний комфорт для своїх клієнтів, мережа закладів Сім’я ресторанів Файного міста пропонує кожному мешканцю Тернополя замовити соковиті та смачні страви на грилі зі швидкою доставкою в будь-яку точку міста або за його межі.

В їхньому меню на сайті fainemisto.com представлені страви для пікніка на будь-який смак, що зроблять Ваш відпочинок по-справжньому незабутнім:

– м’ясні сети (вирізка теляча, шашлик курячий, шашлик свинний, томлені ребра поросяти, кабачки, баклажани, печериці, помідори чері, три соуси, картопля);

– рибні сети;

– ковбаски гриль із соусом;

– овочі та коренеплоди на грилі (цибуля, кабачок, баклажан, перець болгарський, шампіньйони, печериці, морква, картопля, буряк, гарбуз, соус соєвий, соус песто, часник);

– томлені ребра поросяти, клубні ребра bbq та ребра в медовій глазурі;

– свинний стейк та біфштекси.

Доставка їжі Тернопіль від Сім’ї ресторанів – зробіть власний вікенд вдалим та смачним!

Сім’я ресторанів Файного міста пропонує все своє меню страви гриль на зручну доставка їжі Тернопіль: їхні кур’єри всього за 30-40 хвилин (тривалість залежить від складності приготування страви на вогні, заторів, відстані до адреси замовлення та може бути більшою) привезуть гарячі та соковиті гриль страви, де б Ви не відпочивали поблизу Тернополя або в межах міста!

Доставка їжі Тернопіль від Сім’ї ресторанів працює за наступними тарифами:

– мінімальна вартість замовлення страви на грилі: по м. Тернопіль – 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;

– доставка шашлик коштує: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;

– безкоштовна доставка закусок при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;

– приймають замовлення на доставка їжі Тернопіль онлайн на сайті fainemisto.com, за телефонами або у мобільному застосунку «Файне Місто» щоденно до 21:20.

Скориставшись послугами доставка їжі від Сім’ї ресторанів, Ви отримуєте:

– правильно запаковані страви на вогні в місткості, що зберігають їх теплими протягом декількох годин;

– страви на грилі, що не втратили свій привабливий зовнішній вигляд та смак в процесі доставлення;

– заощаджений на приготування їжі час, який можна легко витратити на активний відпочинок!