Четвер , 09.05.2024

Як грати в покер онлайн

Рука об руку з телебаченням в недавньому сплеску популярності покеру йде можливість грати в покер на гроші в Інтернеті.

покер

Ви можете знайти онлайн-гру в покер в будь-який час дня і ночі. Ви можете грати безкоштовно або на реальні гроші проти гравців з усього світу. Існують тисячі кільцевих ігор практично будь-якого рівня, а також тисячі турнірів розміром від десяти учасників до тисяч з бай-інами від безкоштовних до тисяч доларів. Ця стаття допоможе вам увійти в цікавий і, можливо, прибутковий світ онлайн-покеру. Почнемо з загальної інформації про гру в покер онлайн.

Покер-руми в Інтернеті

Зараз існує понад 200 покер-румів. У найбільшому покер-румі в години пік одночасно грають понад 50 000 гравців. Просто зробіть пошук в Інтернеті за словом “покер” або загляньте на деякі сайти, присвячені покеру, і ви швидко знайдете безліч місць для гри і тисячі і тисячі сторінок інформації.

Бонусні пропозиції. Бізнес онлайн-покеру є висококонкурентним. Як уже згадувалося вище, покер-руми заробляють гроші на гравцях у вигляді рейку (сума грошей, яку картковий рум бере з кожного банку) і вступних внесків. Чим більше гравців на сайті, тим більший дохід він отримає. З цієї причини здається, що кожен сайт має бонусні пропозиції для залучення нових гравців. Практично кожен сайт пропонує бонус на перший депозит гравця в розмірі від 20% (внесіть $100 і отримаєте бонус $20) до 100% (внесіть $100 і отримаєте бонус $100). Ці бонуси на депозит зазвичай прив’язані до вимоги зіграти заздалегідь визначену кількість рейкових роздач. Перед тим, як поповнити рахунок на будь-якому онлайн-майданчику, обов’язково прочитайте умови, щоб точно знати, що ви повинні зробити, щоб отримати бонус.

Багато сайтів також періодично пропонують релоад-бонуси (зазвичай вони вимагають повторного депозиту на тих самих умовах, що й бонус за перший депозит) для діючих гравців, щоб заохотити їх продовжувати грати на сайті. Багато гравців постійно переходять з сайту на сайт, збираючи ці бонуси (це часто називають “полюванням на бонуси”), що може бути хорошим способом збільшити прибуток гравця за годину гри в покер. Крім того, якщо ви здатні просто грати в беззбитковий покер, бонуси можуть приносити вам прибуток у міру того, як ви покращуєте свою гру.

Хоча гра в покер онлайн може бути цікавою і захоплюючою, є деякі підводні камені, яких слід остерігатися. У наступному розділі ми обговоримо легальність покер-румів, а також стратегію, яку слід використовувати при грі в покер онлайн.

План дій

Швидкий спосіб почати грати в покер в Інтернеті – відкласти невелику суму грошей (від 20 до 100$) в якості тестового банкролу. Відкрийте рахунок в інтернет-банку (пошукайте в інтернеті системи електронних платежів), а потім знайдіть кілька відомих покер-румів, які пропонують можливість грати безкоштовно, дозволяють грати на мікролімітах і надають бонус за реєстрацію. Завантажте програмне забезпечення і грайте в безкоштовні ігри, поки не зрозумієте, як воно працює. Потім внесіть гроші на депозит і починайте грати за столами з мікролімітами.

Багато гравців переходять до гри з високими лімітами, не будучи готовими до неї, і програють багато грошей, перш ніж знову опускаються на нижчі ліміти. Використовуйте ці рекомендації і не переходьте на вищі ліміти, поки не будете до цього готові. Немає нічого ганебного в тому, щоб грати в покер на копійки. Якщо ви підніметеся на вищий рівень і зіткнетеся з труднощами, не соромтеся повернутися назад.

Оскільки покер – це гра на все життя, гравці ніколи не повинні припиняти вчитися, а інтернет – це просто ще один навчальний посібник. Онлайн-покер може бути дуже цікавим і прибутковим способом навчання. Скористайтеся перевагами, які пропонує вам інтернет!