П’ятниця , 03.05.2024

На Тернопільщині побили поліцейського, який намагався оштрафувати п’яного мажора

19-річного мешканця міста Зборів затримано в порядку статті 208 КПК та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Зловмисник наніс тілесні ушкодження працівникові поліції.

30 січня близько сьомої години поліцейські групи реагування Зборівського відділення поліції зупинили в центрі міста автомобіль БМВ, за кермом якого перебував нетверезий водій, 21-річний зборівчанин. Поліцейські запропонували йому пройти медичне освідчення на предмет алкогольного сп’яніння у районній лікарні.

Поки медики проводили відповідну процедуру, до закладу увірвалися товариші зборівчанина, котрі теж були не зовсім тверезі. Молодики намагалися відбити свого товариша у поліцейських і один з них рукою вдарив в обличчя старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції. Збивши поліцейського з ніг, зловмисник продовжував наносити удари. Медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, чисельні забої та гематоми.

Проти 19-річного зловмисника порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 ККУ– умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на такий же термін, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліцїі.

One comment

  1. Мало дали. Зборівську “мусарню” ще з часів “коня” пора пез***и.