Четвер , 02.05.2024

Що робить Ольга Фреймут у тернопільській “Каруні”?

Команда проекту «На ножах-2» з ведучою Ольгою Фреймут та ресторатором Дімою Борисовим вже кілька днів допомагає тернопільському ресторану «Каруна», який знаходився на межі краху, перетворитися на прибутковий та відвідуваний заклад.

Як повідомляє прес-служба каналу “1+1”, під час зйомок телеведуча Ольга Фреймут оцінила зовнішній вигляд ресторану, подачу страв, а також дізналась подробиці стосунків у колективі.

Що вразило телеведучу та її команду в тернопільскому ресторані, телеглядачі побачать у випуску програми «На ножах-2» на «1+1». Нагадаємо, проект транслюється на каналі «1+1» щовівторка о 22.00.

Проте, вже найближчим часом ресторан «Каруна» почне працювати в оновленому вигляді. Над інтер’єром закладу попрацювали дизайнери проекту Олександр та Володимир Юдіни, які створюють затишну атмосферу для відвідувачів лише за два дні.

Найуспішніший ресторатор України Діма Борисов поділився з власником ресторану «Каруна» своїми секретами та дав цінні поради щодо управління командою та фінансових питань.  Як змінився заклад, можна буде побачити в програмі.

Чи прислухається команда тернопільского ресторану «Каруна» до порад експертів та чи зможе змінити своє ставлення до бізнесу власник закладу заради майбутнього успіху, дивіться у нових випусках реаліті «На ножах-2».