Середа , 15.05.2024

У Тернополі 21-річний водій побив 59-річного пішохода

Молодий водій побив літнього чоловіка та зник з місця конфлікту. Інспектори передали його в орієнтування і невдовзі знайшли авто і водія.– Близько 22.15 ми проїжджали вул. Паращука і побачили, що на проїжджій частині, поза межами пішохідного переходу, лежав чоловік, – повідомила читачка редакцію. – Його обступили молоді хлопці. Не знаю, чи поліцію чекали, чи «швидку». Може, аварія сталась. З’ясуйте, будь ласка, що трапилося?

Як з’ясувалося, потерпілому 59 років. Його побив один з пасажирів іномарки, коли чоловік переходив дорогу.

Близько 1.00 патрульні виявили чоловіка, який наніс тілесні ушкодження пішоходу, повідомили у прес-службі управління патрульної поліції Тернополя.

– Екіпаж патрульної поліції виїжджав на вулицю Паращука, – розповіли у прес-службі. – На місці події 59-річний заявник повідомив, що його побив невідомий громадянин, який був пасажиром автомобіля Volkswagen Touareg

Свідки події назвали патрульним номерний знак даного транспортного засобу. Відтак інспектори передали його в орієнтування.

– Автомобіль вдалося оперативно розшукати на вулиці Танцорова, – повідомили у патрульній поліції. – 21-річну особу, яку підозрюють у нанесенні тілесних ушкоджень, патрульні передали слідчому, пише “20 хвилин”.