Субота , 04.05.2024

На Тернопільщині жахлива аварія: комбайн розтрощив автомобіль (ФОТО)

Аварія з потерпілими трапилася 17 вересня близько десятої ранку на Гусятинщині. Там зіткнулися автомобілі “Фольцваген Поло” та комбайн. На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, причина автопригоди – порушення правил дорожнього руху. Водій комбайну марки CLAAS Mega 360 з причепом рухався автодорогою Гусятин-Копичинці. За ним у колоні їхало ще два комбайни з сівалками.

В селі Крогульці кермувальник сільськогосподарської техніки не переконався у безпечності маневру та змінив рух. Він почав повертати вліво, аби з’їхати на польову дорогу.

Така безпечність обернулася трагедією. Цією ж дорогою в попутному напрямку їхав VOLKSWAGEN Polo. Водій іномарки саме обганяв колону комбайнів, коли один раптово почав повертати. В результаті – легківка врізалася в сільгосптехніку. До лікарні бригада швидкої допомоги з травмами доправила чотирьох пасажирів з іномарки. Серед них двоє неповнолітніх. У потерпілих травми та забої.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

18 коментарів

  1. Така безпечність обернулася трагедією. -Що, автор мав на увазі під словом ,,Безпечність”- Це здійснення маневру! по 1 а по 2 Бог їм суддя, але чим думав власник іномарки коли брав на обгін колону ТЗ щей під горб при закритій видимості… За не оф словами свідків назустріч Тз рухався по встрічній смузі lanos! якби не комбайн то булаб (гармошка) з 2 ТЗ… і по 2 це вже був населений пунк швидкістьв якому повина становити 60 км за правилами ПДР а видимо з фото там про 60 км мова не йдется… Тепре постає питання чи водій легкового ТЗ переконався в безпеці такого маневру! і слово безпечність потрібно застосуватти для нього!

  2. ДесьТак

    Авария. 600-й мерс врезался в каток. Приезжает мент. Смотрит на мерс, смотрит на каток… И подходит к водителю катка. Ну рассказывай голубчик – как обгонял, как подрезал?

  3. комбайни сівалки не тягають а тєлєжки з жатками…

  4. і коли їде 3 комбайни з тєлєгами які займають приблизно 50 чи більше метрів і їдуть один за другим то коли Polo їх обгняв то він не думав про те що він вїзджає в село і напроти їде то своїй смузі зустрічне авто то куда ж він має “ВТИСНУТИСЯ”між крмбайнами!”але ж він мєнт і він правий!?????”чи не так???

  5. Хто сказав що водій polo рухався швидше ніж 60км.? І хто дозволив такій кількості с/г техніки їхати без супроводу?

  6. О, а це напевно від Коваля хтось пише. Понабирав тормозів на роботу, а тепер розхльобує. Тобі написати яких правил має дотримуватися така техніка, чи сам в неті пошукаєш? Минулого року Маз Коваля на скутері теж мента переїхав? Та ті комбайнери за рулем, як мавпа з газетою. А принцип анонімна: “я правий, бо в мене машина більша”

  7. А на фото тобі і швидкість видно. Експерт. Що тут скажеш.

  8. Десь Так

    навіть, якщо хтось їде з порушенням правил, водію потрібно враховувти всю дорожню ситуацію. це теж описано в правилах. автомобіль завжди залишається засобом підвищеної небезпекию
    в цілому – це біда для всіх учасників дтп. чи знає хтось яка доля дівчинки?
    до речі – наскільки відомо, відразу ж, як це сталося, на предмет вживання алкоголю перевірявся лише комбайнео. чому? хорше питання.

  9. а при чім тут я правий ,бо в мене машина більша???для чого було обганяти?якщо попереду населений пункт і зустрічна машина???він правий бо мєнт і має переваги?чи як Лідочко по твому!

  10. Експерт не експрет а просто трошки розумюся в цих видах ТЗ тому коли б він рузавзя з 60 км на годину новеньке поло стало б за 3-5 метрів це точно ! а тут удар був дуже добрий і мова про 60 км нейде зі слів очевидців (легковик) змістив комбайна ) більше чим на 0.7м від заданої траєкторії руху нагадаю що комбайн важе в районі Рабочий вес без навесного оборудования 11800 кг! це близько 12 тонн! Вага, 1159-1217 кг … Volkswagen Polo седан ! Такщо якщо людина не прогулювала Уроки фізики і відложила за ті роки щось в тій голові стає відоомо що швидкість 60 км що б здвинути комбайна який в десяток раз більше важить чим авто потрібно скорість більша чим позволена ПДР!

  11. Якраз комбайнер і відмовився здавати кров. Це є зафіксовано слідчими і свідками.

  12. Тобі по фото і швидкість видно і те як комбайна здвинуло . Ну точно ЕКСПЕРТ. Вроджений))) По-любому хтось з Вачильковець строчить.

  13. Ти тормоз, комбайн почав повертати коли polo з ним зрівнявся. Роззуй очі і уважно дивись фото, коли там було тормозити.Фізику він вчить. ТЗ знає.

  14. Уважно перечитавший мій коментар ви відкриєте для себе відповідь!Там було внятно написано Зі слів очевидців! а не мої здогатки про фото! але коли читати тіки те що ти хоч то і можна непомічати…

  15. Тормоз ! Це вашої мами син по 1!а по 2 – татове горе! почмен з того що ми норм люди і називати це по дупому! А ти сам придурок! скажу відверто оскільки якби комайн повертав коли поло з ним зрівнялося то б по фото він десь мав бути біля центральної смуги а нє вже майже на сусідній обочені! Умнік.. але з ким тут спорити ти ж там був)

  16. Медики сказали не здавати крові а здати мочу! Для того щоб не підмінили щосб і не вляли до крові! це не особисто його умова була! Чому тоді водій легковика не здавва ні то ні !? в протоколі нема м б хотіли дізнатися!

  17. Ой Андрійку , бачу ти всюди встиг, і швидкість зафіксувати, і побачити на скільки комбайн посунуло , і хто там що здавав(мочу чи кров). І це все по фото. Я тобі аплодую стоячи. Ти Вангу переплюнув. Ти не просто ЕКСПЕРТ ти ЯСНОВИДЕЦЬ. Тобі на шоу “битва екстрасенсів” треба. Якщо ти там не був, то дивись ДУУУУЖЕ уважно фото. Я там був, і бачив всі наслідки (не переповідаю версію васильковецьких пльоткарок, як деякі розумні фізики ). Про комбайнерів взагалі окрема історія, з їхньої поведінки всі в шоці. Вони про надання першої медичної взагалі нічого не чули, а ходити і п….ти герої. Я тормоз в своєї мами, ти прибуток у своєї (висновок взятий з твоїх слів):”Тормоз ! Це вашої мами син по 1!а по 2 – татове горе! почмен з того що ми норм люди і називати це по дупому! А ти сам придурок! “.))))))))) Давай настрочи тепер ще щось нове. Може на фото щось побачиш.

  18. Та ні, тут ти правий. Заспокойся. В мента переваги, а у васильковецьких шоферів недоторканість.