Четвер , 16.05.2024

У Тернополі неповнолітня дівчина потрапила під авто (ФОТО)

На пішохідному переході неподалік «Галанту» водій  Ford Orion збив 16-річну дівчину. Постраждалу забрала швидка. За попередньою інформацією, дівчина отримала  забої, є підозра на струс головного мозку.

Аварія сталась 25 вересня близько 16.00. Про нього у редакцію повідомили читачі.  На місці наш кореспондент потерпілої уже не застала – її уже забрала медики. Як повідомили працівники патрульної поліції, травми,  за попередньої інформацією, не важкі.
​​​​​​​
– От все це через ті телефони, – звернувся до журналіста пасажир Forda Пилип.  – Ми стояли на світлофорі, скільки там часу займає. Тільки рушили, а вона вийшла з-за тролейбуса. По телефону говорила. От і біда. Вся молодь зараз така, і син мій. Йому не раз кажу. Всі ходяться з тими телефонами, а на дорогу не дивляться.

За кермом легківки був 29-річний тернополянин Віталій. Той підтверджує слова свого знайомого про те, що не побачили дівчини з-за тролейбуса.

– Вона просто вискочила з-за тролейбуса. Я просто не встиг загальмувати. Але, я не заперечую, однозначно винний водій, я, – каже він. – Я записав телефон. Буду обов’язково тримати з нею зв’язок. Буду обов’язково оплачувати все лікування.

Джерело: “20 хвилин”.