Субота , 18.05.2024

Скільки заробляє блогер з Тернополя на довірливій молоді

Набирає обертів скандал навколо відомої тернопільської блогерки Тетяни Пренткович. Молода дівчина на ім’я Оля звинувачує блогерку в шахрайстві. Зі слів дівчини, приз котрий вона мала отримати ще досі не отримала.

Історія почалась з серпня 2018 року, коли Пренткович з подружками поїхали святкувати діввечір іншої відомої дівчини в рамках соціальної мережі Істаграм, Аліни Френдій (невістка ресторатора та народного депутата України Заставного Романа). Святкування на Кіпрі вдавалось на славу, зі слів самої Тані Пренткович, вони могли усю ніч з клубу в клуб подорожувати. Після однієї з таких клубних ночей Таня зізнається своїм підписникам, що їй зовсім не соромно, а також що розігрує поїздку на Кіпр.

Молодь, надивившись на безтурботну поїздку невістки депутата Заставного та її подружок повелись на пропозицію розіграшу. Компанія продовжували вихвалятись відпочинком в мережі Інтернет, а підписники з нетерпінням чекали, кому ж повезе побувати та собі в такому раю. Але час йшов, а переможниця не отримувала обіцяного призу. Таня Пренткович відсилала до організатора конкурсу (не називаючи хто це), а організатор не давав жодних надій, зникаючи час від часу.

Чотири місяці очікувань Оля колекціонувала все більше нових обіцянок та пояснень чому залишилась без очікуваної поїздки на Кіпр. Ознайомитесь ви можете на спеціально створеній сторінці з усіма наведеними доказами.

Чи єдиний такий випадок невдалого розіграшу від блогера Тані Пренткович не відомо, але користувачі все більше почали надсилати інформації про «дивні розіграші». Так ось, наприклад, Таня Пренткович стала спонсором розіграшу автомобіля у своєї подружки та блогера Тані Самбурської . Але, до кінця розіграшу, сторінка з розіграшем зникла. Знову хтось залишився без «халявного» автомобіля?

Для інформації. В блогерів соціальної мережі Інстаграм уже доходить до розіграшів квартири. Саме такий приз розігрувала львівська блогерка Міла Бараєва. Бараєва також являється кумою Тані Пренткович. Що ж це за група щедрих блогерів, що лише за підписку на їх акаунт можуть подарувати подорож, автомобіль чи квартиру.

Молода та наївна аудиторія соціальної мережі Інстаграм дозволяє створювати казку про дорогоцінні призи безкоштовно. Підприємливі блогери давно зрозуміли як заробляти на такій молоді.

Обіцяючи цінні подарунки, розігруючи призи блогери набирають аудиторію для подальшої її капіталізації.
Таня Пренткович провела понад 300 розіграшів та на сьогодні має 300 тисяч підписок у соціальній мережі Інстаграм. Як отримували свої призи учасники ми вже знаємо з історії Олі (переможниця поїздки на Кіпр).
Яка різниця як почуваються підписники, якщо у Тані Пренткович все в «шоколаді». Сьогодні реклама на її сторінці коштує декілька тисяч гривень. Дальше ціна на рекламу усім охочим розмістити її на сторінці Пренткович.

Також Таня Пренткович створила власне рекламне агентство та назвала свої прізвищем. З сайту агентства prentkovych-agency.com бачимо, що усі послуги пов’язані з розкрученим іменем Пренткович та її аудиторією з сторінки в Інстаграм. Також наводимо розцінки на послуги.

А ось що пишуть про рекламу у блогерів, зокрема про рекламу в Тані Пренткович.

“И касательно Тани Пренткович, и других блогеров – реклама у них сейчас малоэффективна, о чем говорят обсуждения ниже, это комментарии реальных людей, которые заказывали рекламу. Из личного опыта скажу, в ноябре и октябре реклама работала хорошо у нее, начиная с декабря результат стал слабее, так как она начала участвовать в гивах, что в результате и сказалось на ее аккаунте, все блогеры гонятся за баблом, так как раньше у нее было 130 тысяч подписчиков, и результат от рекламы был вау, потом начались накрутки – 100 тысяч за 2 месяца с помощью гивов Пренткович накрутила, как результат прайс вырос в 3 раза, а вот качество упало.” – на сайті

Таня Пренткович вдало використовує своє ім’я для отримання фінансової вигоди, а тому діла до ошуканих підписників в неї нема Сьогодні вона готується до виступу в Тернополі. На платній основі пропонується історія успіху блогера Тані Пренткович. І знову даємо розцінки.

Убудь який час людства знайдуться ті, хто зможе заробляти кошти з «повітря».

Джерело: Громадське слово