Понеділок , 20.05.2024

Історія матері-сироти з Тернопільщини, яка самотужки виховує дитину вже 6 років

На жаль, такій мамі доводиться тяжко жити однісінькій без підтримки, а ще й з дитиною, яку вона всім серцем любить і готова на все заради дитини.

Потребує допомоги випускниця інтернатного закладу Тернопільщини. Дівчина-сирота, яка самотужки виховує дитину вже 6 років і яка кожного дня бореться за краще майбутнє своєї дитини, щоб не повторити долю своїх батьків, які її віддали в інтернат і не дали “любові” та “тепла”, пише “Доба”.

Дуже сумно, що мама з дитиною опинилася в скруті, в кризі і дуже потребує підтримки – фінансової, інакше загроза розлучення матері з дитиною. Вона постійно орендує житло, як-то кажуть “скитається по квартирах” бо нікуди йти жити, а ціни на оренду житла і на комунальні послуги в нас космічні.

— Стоїть питання: “Як вижити одинокій матері з дитиною” і хто може допомогти в такому випадку? Куди йти? Кому вірити? І хто може допомогти в нас в Тернополі. На жаль, сумна картина, адже в нас немає на рівні держави ні центрів для підтримки матерів ні соціального житла для такої категорії людей?

Друзі, поможіть з оплатою #комунальних #послуг, так як вона має великий борг, ось номер картки мами-одиначки, ОщадБанк: 5167490153763413Тел. мами Іри 097 118 5047 Будемо вдячні! з назначили у організації Майбутнє сиріт.