Вівторок , 19.03.2024

Інтим на карантині: 5 найкращих ідей для віртуальних секс-розваг (18+)

Поки коронавірус вносить свої корективи в наше життя, пропонуємо вам чудові варіанти, як урізноманітнити інтим у період карантину.

Якщо вже так вийшло, що під час карантину ви та ваша половинка далеко один від одного, ось поради, як вгамувати почуття сексуального голоду, пише УНІАН.

На щастя, у сучасному світі існує безліч секс-іграшок, здатних принести неземне задоволення. Про них і не тільки ми сьогодні розповімо. Отже, якими секс-розвагами урізноманітнити своє дозвілля на карантині.

1. Влаштуйте зі своїм партнером гру в інтернеті перед камерою: перебуваючи навіть за сотні кілометрів, за допомогою відеозв’язку ви можете пограти у чесність. Якщо партнер не хоче відповідати на відверте запитання про себе, він знімає одну деталь одягу.

2. Не нехтуйте секстингом: перебуваючи далеко один від одного, обмінюйтеся пікантними фото і відео, вульгарними смс, підігріваючи сексуальний інтерес до своєї персони. Але і тут важливо пам’ятати про безпеку в мережі! 3. Покажіть партнеру на камеру, як ви пестите себе. Він точно не залишиться байдужим та “приєднається” до вас, задовольняючи себе.

4. Купіть інтерактивний мастурбатор Pornhub Virtual Blowbot Stroker. Він синхронізується з інтерактивним вібратором Pornhub Virtual Rabbit на будь-якій відстані. Підключивши ці пристрої один до одного, ви зможете одночасно ставити віброрежими собі та партнеру.

Використовуйте додаток Feel Connect для синхронізації вашого віртуального кролика з іншою інтерактивною іграшкою PornHub. Насолоджуйтеся разом процесом. Virtual Rabbit можна використовувати й у ролі звичайного вібратора.

5. Перегляд порно. Якщо ви ще не зважилися на секстинг, спільний перегляд порно з вашим партнером за допомогою відеозв’язку — прекрасний варіант. Повірте, просто переглядом порнофільму або ролика все це не закінчиться, фінал буде відкриттям для вас обох.

Читайте також:
Секс під час посту: що каже церква і чи безпечне утримання