Четвер , 09.05.2024

“Арсенал” – “Манчестер Юнайтед”: анонс матчу, трансляція і прогнози букмекерів

В Англії в матчі 21 туру Прем’єр-Ліги у суботу, 30 січня, лондонський «Арсенал» прийме «Манчестер Юнайтед».

Манчестерці нині ведуть боротьбу за перше місце в чемпіонаті, а «Арсенал» давно «закріпився» у середині турнірної таблиці, однак це «вічне дербі» дуже передбачуване лише на перший погляд…

«Манчестер Юнайтед»

«Юнайтед» нині посідає друге місце в турнірній таблиці, відстаючи від земляків із «Сіті» на одне очко, при цьому маючи один зайвий матч. Отож, очки червоно-чорним нині необхідні як повітря. Тим більше, що в минулому турі «МЮ» перервав свою серію без поразок (до того було 10 очків у  4-ох матчах) і поступився «Шеффілд Юнайтед» — 1:2.

«Арсенал»

А ось лондонці нині переживають найкращий період з початку сезону — в останніх шести матчах (а ця серія розпочалася ще наприкінці грудня) Прем’єр-Ліги «Арсенал» здобув п’ять перемог при одній нічиїй. За цей період лондонці піднялися з 15-го місця на 9-те, і прагнуть подальшого шляху вгору. У попередньому турі «Арсенал» впевнено переміг на виїзді «Саутгемптон» — 3:1, хоча в ході матчу поступався у рахунку.

Початок гри і трансляція

Матч у Лондоні розпочнеться 30 січня о 19.30 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися на телеканалі «Setanta Sport».

Прогноз

Букмекери надають невелику перевагу гостям із Манчестера. «Фавбет» на виїзну перемогу цього клубу поставив коефіцієнт — 2,56. Виграш «Арсеналу»  оцінюють в 2,89. Нічию — 3,4.

«Парі Матч» оцінив перемогу «МЮ» коефіцієнтом 2,6, перемогу господарів — 2,85, нічию — 3,35.

Bwin на перемогу «Манчестер Юнайтед» поставив коефіцієнт 2,5, «Арсеналу» — 2,9, нічийний підсумок оцінили в 3,25.

Щодо рахунку гри, то найбільш імовірним на думку букмекерів є 1:1. «Фавбет» оцінив його коефіцієнтом 6,2, «Парі Матч» — 6,8, а Bwin — 6,75.

Читайте також:
Гранди світового футболу – “Манчестер Юнайтед” (Англія)