П’ятниця , 26.04.2024

Житель Бучача приїхав з АТО і побив поліцейських

Опір та насильство щодо працівника правоохоронного органу поліцейські інкримінують жителю Бучача.

biyka (1)Про це повідомили у секторі комунікацій головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Молодий чоловік, будучи у стані алкогольного сп’яніння, спочатку влаштував дебош рідним, а згодом вчинив непокору працівникам поліції.

Як повідомив начальник Бучацького відділення поліції Сергій Гаврилюк, до чергової частини надійшло повідомлення від матері підозрюваного. Жінка просила допомогти заспокоїти нетверезого сина.

Вже на місці поліцейські з’ясували, що сімейну сварку влаштував мобілізований військовослужбовець, котрий мав би бути в зоні проведення антитерористичної операції, адже час його перебування у відпусті давно закінчився.

На зауваження поліцейських групи швидкого реагування п’яний молодик відповів агресією. Став чинити опір: пошкодив службовий автомобіль та наніс удар інспектору поліції. Потерпілий правоохоронець звернувся до лікарів із забоєм лобної ділянки голови, але не госпіталізовувався.

Щодо 26-річного бучаччанина розпочато кримінальне провадження за статтями 342(ч.1) та 345(ч.2) Кримінального кодексу України. Дебошира затримали відповідно до статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Службову перевірку за даним фактом проводить управління кадрового забезпечення ГУНП України в Тернопільській області.