П’ятниця , 26.04.2024

Напередодні вихідних у Тернополі трапилося три аварії

Традиційно у Тернополі в останній робочий день затори на вулицях. Тернополяни поспішають на вихідні і часто це призводить тільки до неприємних наслідків.
dtp-avtobus2Так, вчора, 13 жовтня, тільки в період з 15.00 до 17.00 у Тернополі трапилося як мінімум три дорожньо-транспортні пригоди.

На вулиці Протасевича, неподалік від повороту на вулицю Лесі Українки, зіткнулися дві іномарки. Усе обійшлося без потерпілих, але аварія спричинила затори на цій ділянці дороги.
Ще одна аварія трапилася на вулиці Князя Острозького.

Там зіткнулися дві маршрутки і легковий автомобіль “Ланос”. Аварію спричинив нетверезий водій однієї з маршруток, який в силу свого неймовірного “патріотизму” свято Покрови почав святкувати на день раніше.

Впродовж робочого дня цей трудяга рівень алкоголю в крові підняв до 1,65 проміле, а потім не дотримався дистанції та ззаду вдарив легковий автомобіль. Внаслідок зіткнення “Ланоса” відкинуло на маршрутку, яка їхала попереду.

Як наслідок, значні пошкодження легкового автомобіля та неймовірні затори в час-пік у центральній частині міста.

А ближче до 17.00 аварія трапилася на вулиці Тарнавського. Там водій БМВ збив 72-річного чоловіка. Травмованого пішохода госпіталізували.