П’ятниця , 26.04.2024

Вулиці Замкова та Руська перетворились на кошмар. Через ожеледицю там аварія за аварією (ФОТО)

Через погодні умови та необережність водіїв на перехресті вулиць Замкова-Руська все частіше трапляються ДТП. Всі вони незначні та лише з матеріальними збитками.

Чергова аварія на перехресті вул. Замкова та Руська трапилась 9 січня близько 17.00. – Водій авто Fiat не дотримався безпечної дистанції, швидкості та не врахував погодніх умов і допустив зіткнення з КІА, яке було попереду, – повідомляють в прес-службі управління патрульної поліції Тернополя. – Потерпілих у аварії не було. Водії розійшлись за європротоколом.

Загалом за кілька днів на цьому перехресті трапилось кілька незначних ДТП.

На Руській бус протаранив огорожу та смітник. Ця ДТП трапилась на перехресті вулиць Руська – Замкова 4 січня близько 22.30.

У Центрі Opel в’їхав в огорожу. На перехресті вул. Замкова та Руська водій не впорався з керуванням і вʼїхав у огорожу. Аварія трапилась близько 22.30 у неділю, 8 січня.

У Центрі зіткнулись Renault Kangoo та Mercedes. Два авто зіткнулось на перехресті вул. Замкова та Руська ввечері 9 січня близько 18.00.

В управлінні патрульної поліції Тернополя звертаються до водіїв, щоб ті були більш уважними та обережними і враховували погодні умови на дорозі, пише “20 хвилин”.