П’ятниця , 26.04.2024

Заробітчанка з Тернопільщини обурена брехнею українців

Жінка поїхала у Польщу на заробітки. Вона домовлялась про одні умови, а насправді зовсім інші. Про це обурена збаражчанка написала у соціальній мережі “Вконтакті” у групі “Політичний Збараж”.

“Хочу написати як я їздила в Польщу на роботу з перевізниками з села Н.Лубянки є такі які мають офіс в Тернополі шеф Андрій і перевізник теж Андрій. Тут говорили що заробіток денний 11 злотих в годину.Гарний заробіток на зиму в Польщі тим більше що в приміщенні тепло.життя забезпечують правда за житло треба платити 350 злотих в місяць Я згідна була підрахувала заробіток виходить нормальний.

Поїхала. Приїхала і тут почалося. На початок платять 7.50, після того, як я почала говорити, що мова була за 11, то піднесли до 8 злотих. Проживання – в кімнаті шість людей. Душ з туалетом в іншому приміщенні. Кухня теж окремо. І за такі умови потрібно було платити не 350, а 400 злотих в місяць. Плюс пані заплатити за роботу 100 злотих. Все розказати не можу, але хочу вам сказати, якщо ви зібралися їхати з ними до Польщі будьте готові до важкої праці і малої зарплати. Вони не мають нормальних робіт, просто вміють гарно говорити!!!”, – повідомила жінка.