П’ятниця , 26.04.2024

Собаки з’їли доступні місця тіла жінки, – подробиці жахливої трагедії в Петрикові (ВІДЕО)

Собаки практично з’їли доступні місця тіла жінки. Повністю! Якби прижиттєво були б спричинені травми і вони потягли б за собою смерть людини – відповідальність була б на представниках органів місцевого самоврядування.

У випадку, коли жінку в Петрикові погризли пси, посадовці органу місцевого самоврядування не нестимуть відповідальності.

Кримінальне провадження буде закрите у зв’язку з тим, що це була природна смерть людини. Про це повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Нагадаємо, У Петрикові собаки погризли жінку. Тіло без голови знайшов її син.
Після серії публікацій з цього приводу у Тернополі з’явилось чимало невдоволених. Причому не самим жахливим фактом, а тим, що прес-служба поліції і журналісти посміли назвати речі своїми іменами та відверто повідомити громадськість про цей випадок. Бо, мовляв, голову і руки жінці не відгризали, а ледь покусали обличчя. То що ж було насправді – ми поцікавились в очільника тернопільської поліції.

  • Мені за 5 хв. до прес-конференції скинули фотографії з місця події – на них була відсутня (!) голова, – підтвердив Олександр Богомол. – При подальшому огляді було виявлено, що задня частина черепа частково залишилась і було видно навіть хребет. Ми тоді не знали причини смерті.

До кінця дня експерти повідомили про причину смерті потерпілої – серцевий напад,Ю каже головний поліцейський краю.

– Але є занепокоєння щодо самої події, – говорить Олександр Богомол. – Бо собаки практично з’їли доступні місця тіла. Повністю! Собака, який відчув смак крові, – невідомо, як поводитиметься далі. А людям головне зрозуміти, що є небезпека, пише “20 хвилин”.

Слідство у цій справі триває, проводяться судово-медичні експертизи. Звичайно, кримінальне провадження буде закрито у зв’язку з тим, що це була природна смерть людини, каже Олександр Богомол.