П’ятниця , 26.04.2024

У Тернополі жінка з дитиною отруїлись тортом, який придбали у “Сільпо” (ФОТО)

Тернополянка розповідає, що придбала торт у одному із магазинів “Сільпо” із гумовим смаком.

Про це розповідає пані Галина, інформує 0352.ua.

За словами пані Галини, спочатку її 6-річна донечка отримала температуру та рвоту від купленого торта, а пізніше погано стало і їй.

“У неділю 19.02.2017 року я з донечкою та друзями пішли прогулятись у ТРЦ “Подоляни”, зайшовши у “Сільпо”, яке знаходиться на 1 поверсі донечці приглянувся тортик у кондиторському відділі, звичайно ми його купили. Прийшовши додому донечка попросила з’їсти кусок, я теж собі взяла, резиновий смак желе мені зразу став не довподоби. А через годинку часу у малечі почалась підніматись температура, тушнота, рвота стало зрозуміло дитина отравилась, чому я впевнена що це торт тому що всі рештки їжі були перетравленими,а от фрукти та желе ні. Через пару хвилин у мене теж почались ті самі симптоми що у дитини. Не може бути такого що одинакові симтоми виявились у двох людей озночасно після приймання одної і тої самої їжі просто так”, – зазначає мешканка.

За словами тернополянки, це не перша історія після якої у неї і її друзів виникає неприємна ситуація із харчами.

“Єдине що я прошу пишіть правильний склад що входить у торт!!!! І перестаньте переклеювати дату зберігання!!!! Їжа має бути здоровою та не шкідливою!!”, – наголошує пані Галина.