Неділя , 12.05.2024

Масштабна аварія на “Східному” у Тернополі (ФОТО)

Аварія за участю п’яти автомобілів трапилась на проспекті Бандери, неподалік колишнього супермаркету «Київ». Там водій  Lanos, не впоравшись з керуванням, зачепив автомобілі на стоянці. 

Серед пом’ятих авто – і автомобіль поліцейських. Інцидент трапився сьогодні, 3 квітня, близько 15.00. – Зачепив Lanos два автомобілі SKODA, Renault, – кажуть працівники  поліції охорони. – Наше авто на початку парковки стояло.  Що тут говорити…

Як пояснили правоохоронці, водій не обрав безпечної швидкості, здійснив неправильний маневр і як результат – зачепив  припарковані автомобілі. Постраждалих немає. Водієві Lanos, 1937 року народження, викликали швидку, бо той був в шоковому стані.

– Я їхав, раптово з правої сторони виїжджає Mercedes, – розповідає водій Lanos Микола Т. – І прямо на мене, – метрів 10 було до зіткнення. І не було ніяких ознак, що він зупинятиметься. Щоб уникнути зіткнення я різко беру вправо. Але переплутав педаль і натиснув не на гальма, а на газ. От і занесло просто на ці машини. Mercedes  проїхав. А я ось тут побив кілька машин. Тепер от маю…

Чоловік додає, що справді шокований від того, що сталось. Каже, що не думав, що ось так на рівному місці потрапить у таку халепу. – От сиджу, пишу пояснення. Документи забрали, – додає він. – Чекаю на тимчасове посвідчення водія. Не знаю, як виїду…Не хочу, щоб жінка дізналась, пише “20 хвилин”.