П’ятниця , 26.04.2024

Тернополян просять допомогти одужати 6-річній дівчинці (ФОТО)

У Дівчинки виявили вроджену ваду кишечника, допомогти погодились ізраїльські медики, однак коштів на операції у батьків немає.

“Панчук Таміли Юріївни, 1.07.2011 року народження, виявили “Вроджену ваду розвитку товстого кишківника. Хвороба Гіршпрунга ректальна форма, субкомпенсований перебіг. Зниження евакуаторної функції кишківника. Дисфункція біліарного тракту. Реконвалесцент ГРВІ.” Ці медичні слова говорять про те, що в дитини вроджена вада кишківника, і якщо вчасно не зробити операцію (де видаляють частину кишківника) може наступити найгірше! Просити завжди важко, але ми просимо про допомогу! Операцію такої складності можуть зробити в клініці Ізраїлю, але вона вартує від 29 тисяч євро”, – написала у соцмережі співробітниця батька дівчинки Мар’яна Балабан.

Кошти можете перераховувати на картку ПриватБанку матері дитини:

5168 7551 0979 3881 Панчук Марія Леонідівна

Джерело: “0352”.

2 коментарі

  1. Володимир

    Не впевнений що інформація прадива. Я живу в сусідньому будинку, вирішив допомогти. Взяв немалу суму грошей і пішов до мами щоб передати. Вона не відкрила дверей і через домофон сказала що “то друзі на сайт виставили прохання, а їй персонально нічого не потрібно. Якщо я хочу – можу скидати на карточку.” Я великі суми незрозуміло куди не хочу скидати….

  2. Я згідна з Вами, оскільки запропонувала їм допомогу у вигляді інформації про хірурга, який нам робив ідентичну операцію в Україні, але на мою пропозицію ніхто не відгукнувся. Значить не проблема в дитині, хтось просто хоче заробити.