П’ятниця , 26.04.2024

100 покупців отримають діаманти у подарунок на відкритті ювелірного супермаркету «Укрзолото» в ТРЦ «Подоляни»

На честь відкриття магазину з 2 по 3 грудня першим покупцям подарують 100 діамантів і безліч інших цінних подарунків.

Ювелірний супермаркет «Укрзолото» в ТРЦ «Подоляни» стане першим представником ювелірної мережі в місті Тернополі та 18-им в Україні. Площа мультибрендового супермаркету складе 188 кв.м., на якій розмістяться 68 торгових вітрин з вишуканими прикрасами.

Це буде найбільший ювелірний супермаркет в регіоні з асортиментом, який непорівнянний з існуючим ринком прикрас Тернополя. У складі «Укрзолото» будуть представлені колекції найбільших ювелірних брендів, серед яких «Алмаз», KSD Aurum, «Столичная Ювелірна Фабрика», CA VA, «Сапфір».

Під час урочистого відкриття 2 грудня заплановане справжнє шоу з ведучим, музикою і веселими конкурсами. Учасники заходу отримають коштовні ювелірні призи та подарункові сертифікати різного номіналу. Також організатори подарують активним гостям картки лояльності «Gold», які дозволяють здійснювати покупки в ювелірній мережі з 10% економією.

Тернопіль стане вже 10 містом України, в якому буде представлена мережа «Укрзолото».

Слідкуйте за новинами на сайті компанії ukrzoloto.ua, та в соціальних мережах.

Тернопіль Подоляни Укрзолото

Довідка про компанію

На сьогоднішній день ювелірна мережа «Укрзолото» – це 17 магазинів, відкритих в 9 містах України. За 19 років існування компанія зайняла лідируючу позицію, охопивши 15% частки роздрібного ринку ювелірної продукції в Україні, і завоювавши серця більше 1 мільйона постійних клієнтів.

Магазини компанії – це свого роду «ювелірні квартали», в яких представлена ​​продукція більше 300 брендів-партнерів мережі. Таке різноманіття дозволяє з упевненістю заявити, що сьогодні колекція товарів «Укрзолото» – це самий великий асортимент ювелірних прикрас в країні.