Вівторок , 19.03.2024

Агрохолдинг «Мрія» і Національна скаутська організація України «Пласт» підписали меморандум про співпрацю

У суботу, 21 квітня, директор юридичного департаменту Агрохолдингу «МРІЯ»  Сергій Ігнатовський  та Голова «Пласту» Станіслав Андрійчук поставили свої підписи на Меморандумі про співпрацю між «Мрією» та «Пластом».

Урочисте офіційне підписання документу пройшло на Благодійному вечорі Пласту у місті Києві.

Метою Меморандуму є створення, розвиток та популяризація у західній Україні районних та сільських пластових центрів як осередків молодіжного культурного руху, а також їх підтримка та сприяння у вихованні патріотичної, морально і фізично здорової молоді.

«Ми розділяємо цінності Пласту по всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню українського нового покоління і розуміємо наскільки важливо розвивати нашу молодь на свідомих, відповідальних і повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільноти, – наголосив  директор юридичного департаменту Агрохолдингу Сергій Ігнатовський. – Саме тому “Мрія” співпрацює із організацією «Пласт» вже не перший рік і, окрім фінансової допомоги, ми активно долучаємося до реалізації спільних соціальних проектів скаутської організації. Цим Меморандумом ми засвідчуємо свою готовність всіляко сприяти поширенню пластового руху на територіях, де працює наша компанія. Маємо надію, що наша співпраця дозволить втілити в життя ще багато корисних соціальних ініціатив Пласту».

Як зазначив Голова Пласту Станіслав Андрійчук, «Пласт вже протягом 106 років є середовищем, де виховується українська молодь, яка брала і бере на себе відповідальність за майбутнє на кожному етапі нашої історії. Сьогодні перед українським суспільством безліч викликів і ми віримо, що зусилля, спрямовані на виховання молоді, зокрема пластунів, допоможе Україні стати на шлях сталого розвитку. Ми вдячні Агрохолдингу «МРІЯ» за допомогу у розвитку Пласту в містах і селах у Західній Україні».

У «Мрії» наголошують, що спільними зусиллями вже було реалізовано чимало проектів, серед яких: традиційна «Великодня Веселка», пілотний проект із роздільного збору сміття у містечках Козова та Зборів Тернопільської області та інші.

Агрохолдинг також долучився до поширення Вифлеємського Вогоню Миру у рамках міжнародної скаутської акції та підтримав  крайові та обласні пластові табори у Західній Україні.

Завдяки підписанню Меморандуму сторони зможуть вийти на новий етап відносин – оформити свою співпрацю документально і зафіксувати напрямки, за якими будуть діяти у майбутньому.